MİLLİ SAVUNMA BAKANI AKAR,

MİLLİ SAVUNMA BAKANI AKAR,

"TERÖRLE MÜCADELE BİTMEDİ?

Ailesi adına yaptırdığı Camii´nin açılışı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte baba ocağı Kayseri´ye gelen Genel Kurmay eski Başkanı ve Milli Savunma Bakanı Orgenarel Hulusi Akar Cumhuriyet Meydanı´nda gerçekleştirilen toplu açılış öncesi hemşehrilerine seslendi? Milli Savunma Bakanı Akar, baba ocağı Kayseri´de olmaktan duyduğu memnuniyeti vurgulayıp, Kayserinin ülkemizin gelişimine büyük katkı sağladığının altını çizerek "Terörle mücadele bitmedi, devam ediyor. Ne zamana kadar? En son terörist etkisiz hale gelinceye kadar bu terörle mücadele devam edecek? diye konuştu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın da katıldığı, Cumhuriyet Meydanı´ndaki Toplu Açılış Töreni öncesi Cumhuriyet Meydanı´nı dolduran hemşehrilerine hitap eden Genel Kurmay eski Başkanı ve Milli Savunma Bakanı Orgenarel Hulusi Akar Kayserililerin zekasıyla, vefasıyla, girişimciliğiyle Türkiye´ye ün saldığını, şehrin ülkenin kalkınmasına büyük katkı sunduğunu, kentin savunma sanayisine katkısının gelecek dönemde artacağına olan inancını dile getirerek başladı sözlerinin devamında ilimizin komandoların yanı sıra Türk Silahlı Kuvvetlerinin önemli unsurlarına ev sahipliği yaptığının altını çizerek "Komandolarımız, Erciyes Dağı gibi heybetli bir şekilde, başta teröristler olmak üzere FETÖ, PKK/YPG, DEAŞ olmak üzere ülkemize yönelik tüm tehdit ve tehlikelere karşı büyük bir başarıyla savaşan silahlı kuvvetlerimizin göz bebeği olarak görevlerini yapmaktadırlar." İfadesini kullandı?

Bakan Akar sözlerinin devamında gücünün en büyük kaynağı ?Ordu-Millet´ anlayışıyla askerine ?Mehmetçik´ , ordusuna ?Peygamber Ocağı´ diyen bir milleti olan Türk Silahlı Kuvvetlerinin, ülkeyi her türlü tehdit ve tehlikeye karşı koruduğunu, bundan sonra da aynı anlayışla görevini yapmaya devam edeceğini kaydederek "Türk Silahlı Kuvvetlerinin kahraman evlatları, kendilerine verilen görevler çerçevesinde alçakları kazdıkları çukurlara gömdü. Daha sonra 15 Temmuz belasıyla üniforma, asker elbisesi giymiş hainleri, alçakları temizledikçe güçlenmeye devam etti. Vatanına, milletine bağlı Türk Silahlı Kuvvetlerinin evlatları 15 Temmuz sonrası Fırat Kalkanı Harekatı´nda, Afrin´de büyük başarılar gerçekleştirmek suretiyle ülkemizin ve milletimizin egemenliği, bağımsızlığı, rahatı, huzuru için ´ölürsek şehit, kalırsak gazi´ diye bütün bölgeleri teröristlerden temizledi. Daha sonra mazlumların ve mağdurların dayanağı ülkemiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın şahsi girişimleriyle İdlib´de de ateşkesi sağlamaya muvaffak oldu. Şimdi de oradaki TSK unsurları, bütün gücüyle ateşkesin devam etmesi, 3,5 milyona yaklaşan insanların rahatı ve huzuru için çalışmalarını gece-gündüz sürdürmeye devam ediyor." Dedi?

Konuşması sık sık "Kayseri seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla kesilen Bakan Akar, "Ben Kayseri ile gurur duyuyorum" sözleriyle karşılık verip sözlerini " Terörle mücadele bitmedi, devam ediyor. Ne zamana kadar? En son terörist etkisiz hale gelinceye kadar bu terörle mücadele devam edecek ve inşallah terörist bitecek, terör bitecek, terörle mücadele bitecek." Diyerek noktaladı?



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı