MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZHASEKİ,

MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZHASEKİ,

KILIÇDAROĞLU'NUN YALANLARINA DİKKAT ÇEKTİ

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki Oto Sanatkarlar Odasının toplantısına katıldı. Toplantıda seçim döneminde ortaya çıkan yalancı pehlivanlardan bahseden Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüzü kızarmadan sürekli yalan söylediğini belirtti.

Oto Sanatkarları Odası'nın Oto Servisleri Sitesi Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı yapıldı. Toplantıya AK Parti Milletvekili Adaylarının tamamı katıldı. Toplantıyı açan Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Şeyhi Odakır siteleşme çalışmaları hakkında bilgi verdi.

  Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç de, siteleşmenin önemi üzerinde durdu ve bu çalışmalara destek veren belediyelere teşekkür etti.

Toplantıda AK Parti Milletvekili Adayları da söz alarak Oto Sanatkarlarına hitap ettiler.

Milletvekili Adayı Aydın Kalkan, seçimlerde 9'da 9 yaparak tüm milletvekilliklerini alacaklarına inancını dile getirerek, Gitmediğimiz yer, çalmadığımız kapı bırakmayacağız” dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Avşar Aslan da konuşmasında AK Parti'nin gücünü milletten aldığını söyledi. Bugüne kadar AK Parti'nin başka partiler gibi bu millete el öptürmediğini vurgulayan Aslan, Biz sadece ve sadece milletimizin hizmetkarı olduk” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Adayı Halil Ergen ise istikrar üzerinde durdu. İstikrarın sürmesi halinde Türkiye'nin bölgenin lider ülkesi olmaya devam edeceğini vurgulayan Halil Ergen, İstikrar sürsün, devletimiz büyüsün” şeklinde konuştu.

Konuşmasında birlikteliğin önemini vurgulayan Milletvekili Adayı Havva Talay Çalış da, Kayseri'de birbirimize sahip çıkarak dimdik ayakta duruyoruz. Bu birlikteliğin önümüzdeki günlerde de devamını diliyorum” dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Kemal Tekden de konuşmasında gelecek için güçlü bir destek çağrısında bulundu. Tekden, 7 Haziran'da öyle bir destek verelim ki kimsenin kuramadığı hayaller gerçekleşsin. Yeterince kenetlendiğimiz zaman Türk milleti tarihteki misyonuna yeniden kavuşacaktır” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Doğan ise Türkiye'nin etrafında bir ateş çemberi bulunduğunu belirterek şöyle konuştu: Ateş çemberi içinde yer alıyoruz. Bu ateşin ülkemize sıçramaması için güçlü olmalıyız. 7 Haziran sonrası güçlü bir hükümetle etrafımızdaki ateşin söndürülmesi için itfaiye görevi üstlenebiliriz.” Ahmet Doğan, bölgemizdeki ümmetin evlatlarının umudunun Türkiye olduğunu da sözlerine ekledi.

Kayseri Milletvekili ve AK Parti Milletvekili Adayı İsmail Tamer de 7 Haziran'ın önemi üzerinde durdu. Türkiye'nin önünde çok önemli bir sürecin bulunduğunu vurgulayan Tamer, Çözüm süreci, yeni anayasa ve başkanlık sistemi için 7 Haziran seçimleri çok önemli” diye konuştu.

Kayseri Milletvekili ve AK Parti Milletvekili Adayı Yaşar Karayel de Kayseri'nin istikrarı bozdurmaması gerektiğini belirtti. Milliyetçiliğe bakış ile ilgili de önemli açıklamalar yapan Karayel, Kuru kuruya milliyetçilik olmaz. Milliyetçilik şehrine, devletine, milletine, ezanına hizmetle olur. Kuru kuru milliyetçilik yok. MHP ve CHP bugüne kadar ne verdi de bundan sonra verecek” dedi.

Toplantıda Kayseri ve Türkiye ile ilgili dikkat çekici değerlendirmelerde bulunan AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki de, Kayseri'nin gelişmesinin nedenine dikkat çekti. Kayseri'nin ancak yatırımlarla büyüyebileceğini ifade eden Özhaseki, Kayseri olarak avantajlı bir şehirde yaşamıyoruz. Deniz, sınır, iklim avantajlarımız yok. Anadolu'nun ortasındayız; ama büyüyen şehirlerin içindeyiz. Beş tane büyüyen şehir söylesek Kayseri'de bunlardan birisidir. Büyüme, yatırımlar sayesinde oluyor. Şu anda da takip edilmesi gereken büyük projeler var. Bunları yapmak zorundayız. Eğer gayret edersek, iyi niyetle ve uyum içinde bu projeleri kovalarsak bu şehir büyüyecek ve gelişecek. Aksi takdirde bu şehir küçülecek” diye konuştu.

Seçim döneminde yalancı pehlivanların ortaya çıktığını ve bol keseden dağıttıklarını dile getiren Mehmet Özhaseki, bunlardan biri olarak nitelendirdiği CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile ilgili şöyle konuştu:

Hayırsız evlat gibi dağıtıyor. Bu sene dağıttın, peki gelecek sene ne yapacaksın? Allah bu türlü adamlardan korusun. Adamın tüm ömrü yalan söyleyerek geçiyor. Ben bunu yaşadım. Benimle ilgili 17-18 tane yalan söyledi. O kadar yalan söylüyor ki yüzü hiç kızarmıyor. Söylediği yalanlar nedeniyle davalar açtık ve halka sucuk dağıttık. Şimdi 20 bin lira civarında birikmiş tazminat parası var. Meclis bahçesinden mangal yakıp CHP'lileri çağırarak sucuk dağıtacağım. Gelin sizin paranız afiyetle yiyin diyeceğim.”

AK Parti Milletvekili Adayı Özhaseki sözlerinin sonunda Kayseri'de ve Türkiye'de hizmet yapılacaksa bunu ancak AK Parti'nin yapabileceğini vurguladı.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı