MİLLET İTTİFAKI KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HASAN SAMİ ÖZVARİNLİ,

MİLLET İTTİFAKI KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HASAN SAMİ ÖZVARİNLİ,

?HUZUR İÇERİSİNDE SEÇİM İSTİYORUZ?

Millet ittifakı Kocasinan Belediye Başkan adayı Hasan Sami Özvarinli ve meclis üyesi adayları Kazım Yücel, Muharrem Yeğen ve Erhan Özhan ile birlikte basın toplantısı düzenleyerek seçim çalışmaları hakkında kamuoyunu bilgilendirip; seçimlerin kardeşlik ve huzur ortamında son bulmasını istediklerini dile getirdiler.

Bir otelde kahvaltılı olarak gerçekleştirilen toplantıda konuşan Millet ittifakı Kocasinan Belediye Başkan adayı Hasan Sami Özvarinli seçimlerin huzur içerinde geçme temennisinde bulunarak şunları kaydetti:

?Seçime az bir süreç kaldı, siz de takdir edersiniz ki; Kayseri için iyi bir seçim satın da kardeşlik içerisinde mutluluk içerisinde bu seçimi götürüyoruz. Biz Tabii bu kardeşlik ortamının mutlu huzurlu ortamın hiçbir zaman Seçimden sonra da dağılmasını istemiyoruz. İnşallah Allah´ın izniyle bugün burada buluştuğumuz gibi Seçimden sonra da belediyemiz bünyesinde ve başka yerlerde sizlerle birlikte defaatle bir araya geleceğiz ve memleketin sorunlarını Kocasinan´ın sorunlarını hep birlikte konuşacağız. Bu birlikteliğin amacı dostluğu Kayseri´deki kardeşlik Bağlarını bu güzel ortamı devam ettirmek hep birlikte güzel bir seçime Doğru yol almak.Herhangi bir siyasi Söylemeye gerek duymuyorum sizler bu Yoğun tempo içerisinde her şey görüyorsunuz.? Meclis üyesi adayı Muharrem Yiğen de konuşmasında ?Kocasinan Belediyesi´nde kıymetli başkanım ve meclis üyesi adaylarımızla birlikte çıktığımız bu yolda halkımızdan gördüğümüz karşılık, değişime olan inançları moralimizi her gün yükseltiyor. Her gün daha bir İnançla çalışıyoruz. 8 günlük bir süreç kaldı, biz bunu başaracağımıza inanıyoruz. Allah´ın izniyle Kocasinan Belediyesi çok iyi olacak? ifadesini kullandı?

Meclis üyesi adaylarından Erhan Özhan´da ?Her ne kadar gerilmeye çalışılan bir atmosfer olsa da biz her zaman kardeşlik sevgi ve muhabbetten yana olduğumuz bir seçim süreci geçiriyoruz, inşallah seçim günü de aynı şekilde aynı huzurla geçirmenin taraftarı olacağız? şeklinde konuştu?

Meclis üyesi adayı Kazım Yücel ise ?Kayseri için zikretme ihtiyacı hissediyorum, kavga etme noktasında en pasif yer Kayseri? Kayseri´deki hemşehrilerime hepsine buradan sesleniyorum. Kayseri´nin değişime olan ihtiyacı bir müddet sonra hissedilecek.Ben bu anlamda Kayseri´deki hemşerilerime seslenmek istiyorum mutlaka yıllardır devam eden belediyenin aynı isimler üzerinde olay ortada görülmüştür ama yeni bir vizyon yeni bir Belediye Başkanı yeni belediye başkanları çok kıymetli meclis üyeleri ile birlikte geri kalmış Kayseri´nin Ben son günlerde daha doğrusu konuşulan projelerle ilgili diyorum ki belediye başkanlarına Siz 25 yıldır yaptıklarınızı anlatacaksınız projemiz bu deme hakkınız olmaması lazım bu hak sadece yeni adaylarındır yeni adayların ne yapacağını, Sizlerde Ne yaptığınızı anlatmak durumundasınız yapılanlara bakıp yapılacak projeleri anlatacak başkanı üzerinde kanaat kılıp Kayseri´nin değişime ihtiyacı olduğunu ben buradan belirtiyorum.?değerlendirmesinde bulundu.

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı