MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ:

MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ:

MİLLİYETÇİ HAREKET MAZLUMUN, İŞSİZİN HESABINI SORMAK İÇİN 7 HAZİRAN'I BEKLİYOR”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hükümetin Türkiye'ye vereceği bir şey kalmadığını savunarak, Milli hesaplaşmadan kaçamayacaksınız. Milliyetçi Hareket mazlumun, işsizin hesabını sormak için 7 Haziran'ı bekliyor” dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Bahçeli, Rahmetli Başbuğumuzun ata toprağında bulunmaktan onur duyuyorum. Biz Kayseri'yi öteden beri onurlu, dik duruşlu, tuttuğunu koparan, işinin ehli, uzağı gören insanlar olarak tanırız. Bu kanaatimizde hiçbir eksilme yoktur. Kayserili kardeşlerimi suçlayan, alay eden ve çarpıtan gafilleri görünce geriliyor ve öfkeleniyoruz” dedi.
Bahçeli, 17-25 Erdoğan'a anasını, babasını, kendisini ve çocuklarını kurban etmek için beyanat veren iş adamı, rüşvet havuzunun içine çökmüş bir tortu Kayseri'ye hakaret etti. Havuz medyasında köşe tutunmuş bu sonradan görme, maalesef ‘Karadenizliler bir şeye inandılar mı sonuna kadar giderler, yanlış da olsa doğru da olsa giderler, Kayserililer para olmazsa gitmezler' dedi. Kayserili kardeşlerim bu çirkin sözlere layık değilsiniz. Bu sözleri hak etmiyorsunuz. Kayserilileri çıkarcı olarak tanımlamak bu aziz şehre en ağır bühtandır. Biz hayasız sözleri reddediyoruz. İğrenç benzetmeyi muhatabına iade ediyoruz. Kayserili çalışkandır, yüreklidir. Bunu çıkarcılar anlayamaz. Kayserili şereflidir. Bunlardan nasibini almayanların Kayseri'ye şaşı bakmaları bozuk fıtratlarına uygundur. AKP'ye oy veren hemşerilerim bunların gerçek yüzünü tanıyın” diye konuştu.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e yapılan haksızlıkları fark edin” diyen Bahçeli, şunları kaydetti:
İster beğenelim ister etmeyelim. Sayın Gül Cumhurbaşkanlığı görevini yasaya bağlı olarak yürütmüştür. Şeklen de olsa siyasi tarafsızlığını muhafaza etmek için çaba sarf etmiştir. Fakat sayın Gül Cumhurbaşkanlığı makamının ağırlığını sabırla taşımayı bilmiştir. Kayseri'ye hakaret edenleri yanında gezdiren, her türlü kanunsuzluktan fayda uman Erdoğan'a bakın, bir de Sayın Gül'e bakın. Kardeşim dediği kişiye çalım atan, dirsek çeviren Erdoğan'ın vefası mezara kadar değil, menfaati bitene kadardır. Erdoğan'ın gözünde Kayseri'nin hükmü yoktur. Kayseriliyi kötüleyen havuzcular sizin hakkınızı çalarak köşeyi dönmektedir. 12 yıl Türkiye'yi Başbakan olarak yöneten Erdoğan oy istiyor ve yeni yeni ünvanlar istiyor.”
Kayseri'nin karamsar tablosunda istikrar yok, gelecek yok” diyen Bahçeli, Erdoğan Merkez Bankası ile kavga etti döviz çıktı, ceremesini vatandaş çekti. Erdoğan zenginleşti, Davutoğlu el etek öptü, sizler borçlandınız. Bu gün Türkiye'de 44 milyon vatandaşımız iki günde bir kap et yemeği yiyememektedir. 26 milyon insan kendine yeni bir elbise almaktan uzaktır.
Bu zihniyete göre bugüne kadar parlamenter sistem hep engel olmuştur. Davutoğlu şimdi çıkmış ana yasa çoğunluğu çıkarsa tereddüt etmem koltuğu bırakırım demiş, bu söz millete nankörlük, demokrasiye ihanettir. Başbakanlık koltuğundan zaten ineceksen niye meydan meydan dolaşıyorsun. Ne hakla umutlarla oynuyor MHP'ye iftiralar atıyorsun? Davutoğlu şunu kesinlikle kabul et ki hem kendini yaktın hem de senden beklentisi olanları yıktın. Gittin Erdoğan'ın paryası oldun. Başbakanlığı esasen bırakmana gerek yok, sahip olmadığın olamayacağın koltukta zaten bulunmuyordun.
AKP hükümetinin Türkiye'ye vereceği bir şey kalmamıştır. Artık sonunuz geldi, yaptıklarınızın bedelini ödeyeceksiniz. Milli hesaplaşmadan kaçamayacaksınız. Milliyetçi Hareket mazlumun, işsizin hesabını sormak için 7 Haziran'ı bekliyor.”
Bahçeli konuşmasının sonunda MHP'nin seçim beyannamesini anlattı.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı