MHP’DEN İLK

MHP’DEN İLK

MHP İL BAŞKANI TOK’TAN KONGRE AÇIKLAMASI

 Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Serkan Tok bir basın toplantısı düzenleyerek hafta sonu yapılacak olan ilçe kongreleri hakkında bilgi verdi. Başkan Tok, cumartesi ve pazar günü 16 ilçe kongresini tek adaylı olarak yapacaklarını belirtirken, “ Kongrelerimizi birlik ve beraberlik içerisinde, Cumhur İttifakı’nın ruhuna yakışır şekilde tamamlayacağız” dedi.

MHP İl Başkanı Serkan Tok’un hafta sonu gerçekleştirilecek olan ilçe kongreleri hakkında düzenlediği basın toplantısına MHP Milletvekilleri İsmail Özdemir ve Baki Ersoy’la birlikte ilçe başkan adayları ve partililer katıldı.

Cumartesi günü sekiz ilçe, Pazar günü sekiz ilçe olmak üzere 16 ilçe kongrelerini hafta sonu tek adaylı olarak tamamlayacaklarını belirten MHP İl Başkanı Serkan Tok şunları kaydetti:“Burada bulunma amacımız kıymetli Genel Başkanımızın kongrelerimizi 9 Ağustos’ta Samsun İlkadımTeşkilatı ile başlatmış olmasıdır. Genel başkanımızın takdirleriyle Kayseri il teşkilatı olarak genel merkezle istişarelerimiz sonucunda önümüzdeki hafta cumartesi ve Pazar günü 16 ilçe teşkilatımızın kongresini Allahın izniyle iki gün içerisinde milletvekillerimiz, MYK’larımız ve yöneticilerimizin huzurunda gerçekleştireceğiz. Rabbim birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozdurmasın. Genel başkanımızın 14 Mart 2021 tarihinde yapacağı büyük kongreye Kayseri İl Teşkilatı milletvekilleriyle, il teşkilatıyla ve bütün teşkilatlarıyla dimdik hazır ve genel başkanımızın yanında yerimizi alacağız. Bu nedenle Cumartesi günü 8 kongre ve Pazar günü 8 kongre olarak korona virüs tedbirlerine uyarak genel merkezimizin talimatlarıyla gerçekleştireceğiz. 15 Ağustos Cumartesi günü Melikgazi, Pınarbaşı, Bünyan, Sarız, Sarıoğlan, Akkışla, Özvatan ve Hacılar teşkilatlarımız kongreleri gerçekleştirecektir. 16 Ağustos Pazar günüyse Kocasinan, Talas, Yahyalı, İncesu, Felâhiye, Yeşilhisar, Tomarza ve Develi teşkilatlarımız kongrelerini gerçekleştirecektir. Kongrelerimiz birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilecektir. Kongreler tek adayla gerçekleştirilecektir. Kongreler Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun bir şekilde gerçekleştirilecektir. Korona virüs tedbirleri kapsamında salonlarımıza sadece delegeler alınacak olup, maske-mesafe ve mesafe kuralına dikkat edilecektir. Allah’ın izniyle genel başkanımız ve partimizin adına yakışır şekilde kongrelerimizi tamamlayacağız. “

MHP Milletvekili İsmail Özdemir ise yaptığı konuşmada, “1969 yılında kurulan, 51. yılını geride bırakmış olan ve 14 Mart 2021 tarihinde 13. Olağan Kurultayı’nı yapacak olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin bizlerde dava mensubu olarak 15-16 Ağustos’ta tüm ilçe kongrelerimizi yapacağız. Cumhur İttifakı’nın hassasiyeti çerçevesinde ve sayın genel başkanımızın emrinde çalışmaları sürdüreceğiz. Türkiye’nin birliği ve dirliği noktasında kongrelerimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. “ değerlendirmesinde bulundu.

MHP Milletvekili Baki Ersoy ise konuşmasında;“Milliyetçi Hareket Partisi birlik ve beraberlik temasında yola çıkmıştı. Bu yola çıkış tabi ki uzun yıllar öncesine dayanıyor. Partimiz 2020 yılı içerisinde çok uzun yıllardır tarihinde yapılmamış olan arka arkaya üç defa tek adaylı seçimlerini gerçekleştirecektir” ifadelerini kullandı.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı