MHP'DE GENEL BAŞKAN BAHÇELİ'DEN EVVEL

MHP

VEKİL ADAYI SOYLU PARTİ PROGRAMINI AÇIKLADI

Kamuoyu  merakla Mhp Genel Başkanı Devlet  Bahçeli'nin parti programını beklerken  Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri 5. sıra milletvekili  adayı Metin Soylu sürpriz yaparak parti programı niteliğinde projelerini kamuoyu ile paylaştı.  Soylu  7 Haziran Genel Seçimlerinin  çok önemli olduğunu vurgulayarak, Ak Parti seçmeninden MHP için oy istedi…

MHP İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısıyla projelerini açıklayan Milletvekili 5.sıra adayı Metin Soylu'a destek veren MHP İl Başkanı Baki Ersoy ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Kadın kolları Başkanı Serap Şule Kalın ile partililer destek verdi.

Projelerini kamuoyuna paylaşan MHP Milletvekili Adayı Metin Soylu, Hava İkmal Bakım Merkezinin ranta kurban etmeyeceklerini iddia ederek, MHP olarak Hava İkmal Bakım Merkezinde Alparslan Türkeş Üniversitesi ve Hilal Selçuklu Külliyesi projelerini yapacağız.Ak Parti idareciler tarafından  Hava İkmal Bakım Merkezine yapılacak olan ‘Central park' yerine 24 Oğuz Boyunu temsilen 24 Selçuklu minaresinin gerçek boyutlardaki yapımı sağlanacaktır. Bu minarelerin ortasına büyük bir Selçuklu Camii örneği inşa edilecektir.Askerlik görevini er veya erbaş olarak yerine getirilen kişilerin askerlik görevleri sırasında veya öncesinde evli olmaları halinde 500 TL eş yardımı yapılacaktır. Emeklilerimizin moral motivasyonlarının desteklenmesi için, yurt içindeki milli ve manevi ziyaret yerlerine Valiliklerin nezaretinde ücretsiz turlar düzenlenecektir değerlendirmesinde  bulundu…

Sözlerinin devamında Soylu, Ak Parti seçmeninden oy isteyerek şunları kaydetti: Ak Partili vatandaşlara sesleniyorum. Bu seçim gerçekten çok önemli. Son bir seçim olabilir. Herkes vebal altındadır. Bu vebalden kurtulmak için artık bu seçimde oylarını MHP'ye vermelerini diliyorum. Cenab-ı Allah'tan yardımlarını istiyorum. Bu vesileyle ya ‘toza dumana katılacaksınız', ‘ya da toza dumana kalacaksınız' ya da ‘tozdan dumandan kurtulacaksınız' diyorum” diye konuştu.

MHP İl Başkanı Baki Ersoy ise, MHP seçim beyannamesini 3 Mayıs' da açıklayacağını belirterek, beyannamemiz açıklandıktan sonra Kayseri'de neler yapabileceğimizi tek tek açıklayacağız. Milletvekili adaylarımızın milletvekili seçilmesi halinde projelerimizi anlatacağız. 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı