MHP ADAYI KİLCİ

MHP  ADAYI KİLCİ

KAVGASIZ,GÜRÜLTÜSÜZ,DEMOKRATİK BİR SEÇİM”

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri  ikinci sıra milletvekili adayı Hasan Ali Kilci  Kayseri'de seçimin kavgasız,gürültüsüz ve demokratik bir zeminde geçmesini” istediklerini belirterek Türkiye'nin iki temel sıkıntısı var.Bunun biri ekonomik,diğeri ise terör” dedi.   Kilci, bazı partilerin Uçuk-kaçık, gerçekleştirilemeyecek vaatleri var” diyerek, MHP'nin seçim beyannamesinde sorunların ve çözüm önerelirinin kaynakları ile ortaya konulacağını ifade etti.

    KAY- GRUP'a nezaket ziyaretinde bulunan ve  Genel Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya  tarafından  ağırlanan Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri ikinci sıra milletvekili adayı  Hasan Ali Kilci  yürütülen seçim çalışmaları hakkında  bilgi verip  ülke gündemine dair değerlendirmelerde  bulundu.

     Kayseri'de seçimlerin kavgasız, gürültüsüz ve demokratik bir zeminde gerçekleştirilmesini” arzu ettiklerini belirten Kilci, Türkiye'nin ekonomi ve terör olmak üzere  iki temel sorunu olduğunu iddia etti. Türkiye'nin çok ciddi olarak iki sıkıntısı var.  Bunlardan birincisi  ekonomik sıkıntı. Toplum içinde  hangi katmana bakarsanız bakın elinizi attığınız da orası elinize geliyor. Türkiye'deki gelir dağılımındaki adaletsizlik artarak devam ediyor. Gerek asgari ücretteki adaletsizlik, gerek emeklilerin hayat standartlarının iyileştirilememesi bunun bir sonucudur.  Emeklimizin, dulun, yetimin, işçinin hayat standartları çok kötü. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu sıkıntıları ortadan kaldıracak  parti  programımızı  bugünlerde açıklayacağız. Bu konularda bazılarının yaptığı gibi uçuk-kaçık vaatlerimiz yok.Gerçekleşmeyecek vaatler var. Partimizin ele avuca gelir, gerçekleşebilir ön görülerimiz olacak. Kaldı ki Türkiye kendi gücüyle bunların altından kalkabilecek konumda. Bize bunların finansını nasıl yapacaksınız diye sorular soruluyor. Bunlar doğru sorular değil. Önümüzdeki günlerde bunları nasıl yapacağımızı açıklayacağız”                                                                                             

 Kilci sözlerinin devamında  Türkiye'nin   çok ciddi olarak bölünme tehlikesi ile karşı karşıya  olduğunu  iddia  ederek  şunları  kaydetti…  Bazı kesimler bunları söylediğimiz zaman çok hafife alıyorlar ama son günlerde hükümetinde bu konuda sanki sıkıntıları sezmişte biraz viraj almaya, yumuşatmaya çalışma çabası var halbuki Milliyetçi Hareket Partisi baştan beri Türkiye'de Kürt meselesi olmadığını onlarında bizler  gibi birinci sınıf vatandaş olduğunu her türlü haklara sahip olduklarını defalarca söylemiştir, söylemeye de devam edecektir. Bizim ülkemizin problemi terör, pkk ile mücadelemiz dolayısıyla da pkk'nın şuanda ortaya koyduğu olumsuzluklar bizim canımızı acıtıyor. İnşallah bunların hepsi ile ilgili Milliyetçi Hareket Partisinin programları var, Kayseri'de doğup büyümüş biri olarak bu şehrin hikayesini de biliyoruz. Şehrimizde neler eksiz bunları biliyoruz gerek  Tarımda, gerek esnafın sıkıntılarını iyi biliyorum yıllardır onların mücadelesini verdim vermeye de devam edeceğim.                           



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı