MHP VE OSB’DEN İSTİŞARE TOPLANTISI

MHP VE OSB’DEN İSTİŞARE TOPLANTISI

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZDEMİR: “SANAYİCİMİZİN MÜCADELESİ VATAN MÜCADELESİDİR”

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanlığı ve Kayseri 1. Organize Bölge Başkanlığınca ortaklaşa gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir “Kayseri sanayicisinin ekmek ve emek mücadelesi, aynı zamanda vatan mücadelesidir” değerlendirmesinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanlığı ve Kayseri 1. Organize Bölge Başkanlığınca ortaklaşa tertiplenen ve Kayseri Organize Sanayi Bölgesi hizmet binasında gerçekleştirilen istişare toplantısına MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve Mhp İl Başkanı Adnan İncetoprak Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ve sanayicilerle bir araya geldiler.

Toplantıda konuşan Kayseri 1. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nursaçan, yaptıkları yatırımlarla Kayseri OSB’yi Türkiye’nin en önemli OSB’lerinden birisi haline getirdiklerini vurguladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir’de konuşmasında pandemi döneminin etkisini sürdürmesine rağmen Türkiye’nin gösterdiği başarıya dikkat çekip “Kayseri sanayicisinin ekmek ve emek mücadelesi, aynı zamanda vatan mücadelesidir. Sanayicinin bu dönemde yaptıklarını tebrik ve takdir ediyoruz” dedi ve ekledi. “Covid 19’un etkisi hala tüm dünyada sürerken ve ülkemiz bu konuda yoğun bir mücadele vermekte iken sanayicilerimizin gösterdiği mücadele ile küresel anlamda en hızlı toparlanan ülkelerden birisi olduk. Sizlere teşekkür ediyor ve takdir ediyoruz. Kayseri sanayicisinin mücadelesi ekmek ve emek, aynı zamanda da vatan mücadelesidir. Türkiye 2018 yılında yüzde 2,6 oranında, 2019 yılında yüzde 0,9 oranında, 2020 yılında ise 1,8 oranında büyüdü. 2021 yılı ilk çeyreğinde ekonomimiz 7,2 oranında büyürken, ikinci çeyrekte adeta şahlanış göstererek yüzde 21,7 büyüme yakaladık. Temiz vicdanların bu başarıyı takdir etmesi ve bu başarıdan dolayı Türk sanayicisine teşekkür etmesi gerekir. Hak edene hak ettiği değeri vermek gerekir. Bu değeri MHP olarak verdiğimiz için aranızdayız.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı