MHP MAHALLE TOPLANTILARINDA

MHP MAHALLE TOPLANTILARINDA

Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Mahalle toplantıları Küçük Mustafa Mahallesinde devam etti. Melikgazi Belediye Başkan Adayı Kamil Karamete ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy’un katıldığı maha

Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi İlçe Teşkilatı Yaklaşan mahalli İdareler seçimleri öncesi bölgesinde günlük olarak yaptığı mahalle toplantılarının bir yenisini Küçük Mustafa Mahallesinde yaptı. Toplantıya Melikgazi Belediye Başkan Adayı Kamil Karamete ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy’un yanı sıra çok sayıda mahalle sakini katıldı. Kahvehanelerin dolup taştığı mahalle toplantılarında adaylar açıklamalar ile mahalle sakinlerinden yoğun alkış aldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Melikgazi Belediye Başkan Adayı Kamil Karamete, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ve diğer adaylarımız ile birlikte koordine bir şekilde çalışarak bir güç koyduk ortaya, biz kimseden korkmuyoruz, Kayseri’ye hizmet etmek istiyoruz” dedi.
KAMİL KARAMETE “ MELİKGAZİ BÖLGESİ EŞİT HİZMET ALMIYOR”
Resimlerle süslenen bilbordlarla Kayseri’nin çok güzel olduğunun gösterilmeye çalışıldığını ifade eden Karamete, 2 tane kayseri var, bunlardan birinde şehrin % 7-8 lik kısmı yaşıyor, Alparslan Mahallesi ile diğer mahallelerin aldığı hizmetler eşit değil, bize neden Kayseri’yi modern şehir olarak yutturmaya kalkıyorsunuz” diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Özsoy ise yaptığı konuşmada Kayseri’nin Ulaşım başta olmak üzere Eğitim, Sağlık, Turizm gibi sorunlarının olduğunu belirterek, “ seçim çalışmaları için 8 tane ilçeyi gezdim “ İnsan Allahtan Korkar” ilçeler harap durama gelmiş, bu sizin 2023 planlarınız” dedi.
Türkiye’de ki en çok trafik işaretinin ve sinyalizasyon lambası olan şehrin Kayseri olduğuna dikkat çeken Özsoy, Yaptığınız tramvay dediğiniz demiryolu ile Sivas Caddesini ne hale getirdiniz, oradaki dükkan sahiplerini ne hale getirdiniz, 4 şeritli yolları yaptığı demiryolu ile bir buçuk şeride düşürdünüz “ diye konuştu.
MUSTAFA ÖZSOY “ HANİ ALLAHIN SUYUNA PARA VERDİRMEYECEKTİNİZ”
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy, sözlerine şöyle devam etti;
Benim çağrım lütfen bu tramvayı durdursunlar, yapılan bu tramvay şehrin 5-10 yıllık geleceğini hesaplayarak yapılmış bir yatırım, eskiden bu şehirde aydınlatma direkler görüntü kirliliği veriyor diye kaldırıldı, ancak şimdi Kayseri’ye bakın şehrin her yeri direk dolu, o kadar çok görüntü kirliliği var ki, Kayseri’li evlerinde sulun metreküpü’nü 2,50 liradan kullanıyor, bunlar geldiklerinde “ Allah suyuna para mı verdireceğiz” demediler mi? Beni Büyükşehir belediye Başkanlığı görevine getirseniz su fiyatlarını % 50 indirim yapacağım “ dedi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı