MHP ÜST KURUL DELEGESİ METİN,

MHP ÜST KURUL DELEGESİ METİN,

?MHP BİTTİ DİYENLERİ UTANDIRDIK?

MHP Kayseri Üst Kurul Delegesi Selahattin Metin yazılı bir açıklama yaparak geçtiğimiz pazar günü Ankara´da gerçekleştirilen 12. Olağan Kongre´yi değerlendirdi? Metin ?MHP bitti-tükendi diyenler salonlara sığmayan kalabalıkları görünce sukutu hayale uğramıştır. MHP bitmediği- bitmeyeceği gibi günden güne büyümektedir. Türkiye´nin her yerinde MHP rüzgârı esmektedir? ifadesini kullandı?

MHP Kayseri Üst Kurul Delegesi Selahattin Metin yazılı bir açıklama yaparak geçtiğimiz pazar günü Ankara´da gerçekleştirilen 12. Olağan Kongre´yi değerlendirdi?

Metin  ?MHP´nin muhteşem 12. Olağan Kongresi´ni büyük coşkuyla gerçekleştirdik. 1 Kasım seçimlerinden bugüne büyük saldırı altındaki MHP´nin dimdik ayakta kaldığını dost-düşman herkes görmüştür? diyerek başladığı sözlerini  ?MHP bitti-tükendi diyenler salonlara sığmayan kalabalıkları görünce sukutu hayale uğramıştır. MHP bitmediği- bitmeyeceği gibi günden güne büyümektedir. Türkiye´nin her yerinde MHP rüzgârı esmektedir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli´nin doğru politikaları, yere sağlam basan stratejileri MHP´nin büyümesinde çok büyük etken olmaktadır. MHP düşmanlarını adeta çatlatanda bu durumdur? şeklinde sürdürdü?

Metin sözlerinin devamında kongre öncesi kendisinin isminin MYK Üyesi olarak dillendirilmesi ve liste yer almayışı ile ilgili olarak da ?Şahsımla ilgili kamuoyuna bazı açıklamalarda bulunmak istiyorum. Biliyorsunuz MHP´nin 12. Olağan Kongresi öncesi Kayseri medyasında şahsımın MHP MYK Üyesi olarak adım sık sık ifade edildi. Ülkü Ocakları´nda yetişmiş, Ülkü Ocakları´nda çeşitli kademelerde görev almış birisi olarak böyle bir kutlu makamla adımın geçmesi bile bizim için büyük onurdur. Bireysel olarak hiçbir talebim zaten olmamıştı. Bizler lider-teşkilat-doktrin çizgisine her daim bağlı kalmış Ülkücüyüz. Görevimiz olsa da olmasa da bizler her daim davamızın hizmetindeyiz. Kayseri´deki dava çizgimiz, duruşumuz bunun ispatıdır. O yüzden hiç kimse hariçten gazel okumamalı, gelişmelere art niyetli düşüncelerini eklememelidir? diye konuştu?

Metin sözlerini noktalarken ?Bu vesileyle MHP´nin 12. Olağan Kongresi´nde MYK Üyesi olarak Kayserimizi temsil edecek olan Süleyman Korkmaz ve Serap Şule Kalın kardeşlerime görevlerinde başarılar dilerim. MHP´nin daha da büyümesi ve haklı politikalarının geniş kitlelere ulaştırılması için hepimiz el ele üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getireceğiz. Son olarak üzerine basa basa tekrar ifade ediyorum. Dün olduğu gibi, bundan sonrada Liderimiz Devlet Bahçeli´nin çizgisinde partimizin, davamızın hizmetkârı olmaya devam edeceğim. Kayseri´de Ülkücü Harekete, partimiz MHP´ye zarar vermek için fitne ateşi yakanların fitne ocağını söndürecek irademiz her daim vardır. MHP´nin 12. Olağan Kongresi´nin Türk milletine hayırlara vesile olmasını diliyor. Tüm Kayseri halkına saygılarımı sunuyorum.? İfadesini kullandı?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı