MHP PINARBAŞI´NDA

MHP PINARBAŞI´NDA

GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

Milliyetçi Hareket Partisi Pınarbaşı İlçe Teşkilatı tarafından istişare toplantısı düzenlendi. Misafirler Pınarbaşı Belediyesi önünde mehteran ekibini ile karşılanırken ilçede uzun konvoylar oluştu.

MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MYK Üyesi Serap Şule Kalın, Ülkü Ocakları İl Başkanı Volkan Çolak, ilçe başkanları, önceki dönem milletvekilli adayları, ocak başkanları, eski belediye başkanları, eski ilçe başkanları, Pınarbaşı Belediye Başkan aday adayları ve çok sayıda partilinin katıldığı toplantı da önemli açıklamalar yapıldı.

BELEDİYE BAŞKANINI İSTİFAYA DAVET ETTİ

Açılış konuşmasını yapan MHP Pınarbaşı İlçe Başkanı Onur Özkan, Pınarbaşı Belediye Başkanı Hamit Çevik´i istifa davet etti.  Özkan,  ?Ne hikmetse Pınarbaşı´nda 6 aydır belediye başkanı yok. Belediye başkanı var ama kimin olduğu belli değil. Biz sonu soruyoruz ama hesabını yapamıyoruz. Çok özür diliyorum. Acaba Hamit Çevik bey efendi belediye başkanı siz misiniz? Dursun Ataş mı? Eğer belediye başkanı sizseniz Dursun Ataş lojmanda niye oturuyor. Belediye başkanı Dursun Ataş ise siz o koltukta niye oturuyorsunuz. Karınca bile hesabını verecekken siz Hamit Çevik, siz bu kadar insanın hesabını nasıl vereceksiniz. Böyle bir şey olamaz görevinizi yapamıyorsanız istifa ediniz.? Dedi.

TÜRKLÜK ANITI BAKIMSIZ DURUMDA

Daha sonra kürsüye gelen MHP eski İl Başkanı Mazhar Gündoğ ise Pınarbaşı belediyesinin MHP´li kadrolar tarafından yeniden yönetilmesi için gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade etti. Gündoğ, Pınarbaşı´nda bulunun Türklük Anıtı´nın bakımsızlığını gündeme getirerek, ?MHP´li bir belediye başkanı olsa bu anıt böyle mi olurdu. Bu anıt bize emanet. Burası Pınarbaşı´na yakışmıyor. Hepimiz oranın gönüllü bekçisiyiz. Bununla ilgili önümüzdeki ilk fırsat mahalli seçimlerdir. Genel seçimi büyük bir başarı ile geride bıraktık. Bu seçimlerde büyük başarıya imza atan il başkanımızı ve il teşkilatımızı bütün ilçe teşkilatlarımızı ve başkanlarını, ocak başkanlarımızı ve her seviyedeki teşkilat mensuplarımızı ve siz değerli dava arkadaşlarımı saygı ile anıyorum. İnşallah ilk mahalli seçimde gece gündüz demeden çalışarak Pınarbaşı Belediyesi´ni yeniden MHP´ye kazandıracağız? dedi.

KADINLAR MHP´DE AKTİF SİYASET YAPMALI

MYK üyesi Serap Şule Kalın ise ?Yaklaşan yerel seçimler öncesi kadınlarımıza güç vermeliyiz. Kıymetli genel başkanımız ile yaptığımız toplantı sonrasında kadınlarımızı onurlandırması ile biz bu gerçeği yeniden anladık. Sadece belediye başkanı adaylığında değil belediye meclis üyeliklerine ve muhtarlıklara kadınlarımızın siyasete aktif katlımı partimiz açısından öngörülen istenen ve ulaşılması gereken bir seviye olarak görülmekte. Bizler sadece seçen noktasında değil seçilen noktasında da tüm kadınlarımızı MHP içerisinde yer aymaya siyaset yapmaya davet ediyoruz.? Dedi. 

BAKİ ERSOY´UN KAPISI HERKESE SONUNA KADAR AÇIKTIR

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ise ?Pınarbaşı´nda bir belediye başkanı var, problemleri var. Mevcut belediye başkanı ellemeyin 6 ay daha otursun. 6 ay sora biz Pınarbaşı´na yeniden üç hilali dikeceğiz. Kendi adayımız o koltuğu oturacak. Bizde ona yine bu şekilde hayırlı olsun ziyaretinde bulunacağız. Cenabı Allah nasip etti. 24 Haziran seçimlerinden sonra Kayseri milletvekili olarak vatanımıza, milletimize, şehrimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Şunu net olarak ifade etmek istiyorum. Baki Ersoy´un kapısı Ankara´da TBMM´de hepinize sonuna kadar açıktır. Elimden ne geliyorsa şahsım ve partim adına yapaya hazırım. İlçe başkanımız burada ne isteğiniz varsa Onur Başkana iletebilirsiniz. Benim kapım gönlüm tüm Pınarbaşılılara açıktır.? Dedi.

ANKARA´DA BAKANLIK BAKANLIK GEZECEĞİZ

MHP Milletvekili Ersoy daha önce yaptığı konuşmayı hatırlatarak, ?Daha önce bütün milletvekillerini davet edip Kayseri´nin sorunları ile ilgili birlikte hareket edelim çağrısı yapmıştım. Kayseri´nin 3 bakanı oldu, başbakanı oldu, cumhurbaşkanı oldu Kayseri´ye ne yaptınız dedim. Çağrıda bulundum. Gelin bundan sonra birlikte yapalım dedim. Başka partinin bir milletvekili çıktı ?bu işler laklak yapmakla olmaz? dedi. Doğru lak lak yapmakla olmaz. Biz bundan sonra MHP Kayseri milletvekilleri olarak Kayseri´miz için her türlü icraatı yapacağız. Ankara´da bakanlık bakanlık gezeceğiz. Ne üstümüzü düşüyorsa onu yapacağız? diye konuştu.

BAŞBUĞUMUZUN MEMLEKETİNDE BELEDİYE YİNE MHP´NİN OLACAKTIR

Son olarak partililere hitap eden Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok ise Pınarbaşı´nda 3 hilali yeniden dalgalandıracaklarını ifade ederek, ?Aranızda bir Pınarbaşılı olarak bulunmaktan dolayı şahsım ve partim adına onur ve şeref duydum. Sene 95, başbuğumuz ile beraber Pınarbaşı ilçesine geldik. Başbuğumuzun yanında üniversite teşkilatı olarak gittiği yere gidiyorduk. Başbuğumuz burada yaptığı konuşmada ?ayrılıkta azap birlikte rahmet vardır? demişti. Başbuğumuzun bu konuşmayı yaptığı yer Pınarbaşı vuslat yeriydi. Aradan 23 geçmesine rağmen değişmeyen tek şer var Pınarbaşı başbuğumuzun memleketedir. Başbuğumuzun memleketinde belediye de yine başbuğumuzun partisi MHP´nin olacaktır. Bu saatten sonra tüm kardeşlerimize vebali bırakıyorum. Bende 146 köye gederek, 122 muhtarın elini sıkıp saygılarımı sunacağım. Kapı kapı gezeceğim. Pınarbaşı´nda hilalin boynunu bükük bırakmayacağım.? Dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı