MHP MİLLETVEKİLİ HALAÇOĞLU

MHP  MİLLETVEKİLİ  HALAÇOĞLU

CHP İHSANOĞLU´NU DESTEKLEMELİYDİ

Mhp Kayseri milletvekili ve eski Grup Başkan Vekili Pr.Dr. Yusuf Halaçoğlu  önceki gün gerçekleştirilen ve Ak Parti adayı İsmet Yılmaz TBMM´nin 26. Başkanı seçildiği seçimler sonrası CHP saflarından gelen  ?Mhp Ak Parti´ye dolaylı destek sağladı?  eleştirilerine sosyal medyadaki hesabından cevap verdi?  Halaçoğlu  Chp´nin kendi adayları Ekmeleddin İhsanoğlu´nu desteklemesi gerektiğini  vurgulayarak ?MHP adayı Ekmeleddin İhsanoğlu CHP´nin Cumhurbaşkanı çatı adayı idi ve MHP bütün eleştirilere rağmen İhsanoğlu´nu destekledi. CHP madem meclis başkanlığını muhalefet kazansın istiyordu da, neden kendi cumhurbaşkanı adayı da olan İhsanoğlu´nu desteklemedi ? ? ifadesini  kullandı?

Mhp Kayseri milletvekili ve eski Grup Başkanvekili Pr.Dr. Yusuf Halaçoğlu  Meclis Başkanlığı seçimi sonrası  Chp saflarından gelen  ?Ak Parti2ye dolaylı destek verdiler? yönündeki eleştirilerine  sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi? 

Halaçoğlu seçimlerde Chp´kendi adayları Ekmeleddin İhsanoğlu´nu desteklemesi gerektiğini  vurgulayarak  ?Biz Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde her türlü zorluğa göğüsleyerek Chp´nin ?Çatı Aday´ olarak önerdiği  İhsanoğlu´nu destekledik. Ancak Chp bizim çağrımızı görmezden geldi? dedi ve ekledi? ?Meclis Başkanlığı seçiminde MHP´yi eleştirenler belli ki siyaseti kendilerince çok iyi biliyorlar. Ama neler döndüğünü bilmiyorlar. Eleştirenler şunları cevabını versinler ve iyi düşünsünler. 1- Baykal teamüllerin aksine Cumhurbaşkanıyla hangi sebeple ve ne konuştu? Herhalde Meclisi nasıl yöneteceğini değil. 2- MHP adayı Ekmeleddin İhsanoğlu CHP´nin Cumhurbaşkanı çatı adayı idi ve MHP bütün eleştirilere rağmen İhsanoğlu´nu destekledi. CHP madem meclis başkanlığını muhalefet kazansın istiyordu da, neden kendi cumhurbaşkanı adayı da olan İhsanoğlu´nu desteklemedi, Devlet Bey´in meclis Başkanlığı seçimine ilişkin açıklamalarına rağmen Baykal´da ısrar etti? İhsanoğlu´nun gösterilmesindeki incelik, CHP´nin aday konusunda bahanesi olmamasına yönelik idi. Başka biri aday gösterilse idi destekleme konusunda bahane ileri sürebilirdi. 3- Kılıçtaroğlu, HDP destekli CHP-MHP azınlık hükümeti için Devlet Bey´e Başbakanlık teklif ederken MHP´yi nereye çekmek istedi? Üstelik Devlet Bey´i mevki düşkünü olarak göstermesi ve Başbakanlık uğruna ilkelerinden vazgeçecek bir kişi gibi görmesi hakaret değil mi? Peki meclis Başkanlığı seçimi için neden bu alicenaplığı göstermedi? Hemen arkasından AKP´ye koalisyon için göz kırpmak adına sanki Erdoğan´dan intikam alıyormuş gibi bir hava vermek istemediklerini ve rövanşist olmayacaklarını neden söyledi? 4- MHP kaset sebebiyle 9 genel başkan yardımcısını istifa ettirdi. Aynı durumda olan Baykal´ı desteklemesi doğru olur muydu? Bu şartlarda hangisi olursa olsun ne fark edecekti. Sonuçta Baykal veya Yılmaz hangisi seçilirse seçilsin aynı kapıya çıkmıyor mu? Cumhurbaşkanıyla görüşmede böyle bir kurgu plânlanmış mıdır? CHP MHP´den destek isterken vermeyince eleştiriliyor da, neden MHP´nin CHP´den istediği desteği vermemesi eleştirilmiyor? Bunları cevaplamayı deneyin. Biz kimseyi desteklemedik. Yarın AKP-CHP koalisyonu kurulursa da hiç şaşırmayın. Ama aşağıdaki yorumlara baktığımda birçok kişinin yazıyı anlamadıkları ve okumadıkları anlaşılıyor. Yarın yine bizim haklı çıktığımızı göreceksiniz.?

HABER:  C.USTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı