MHP KAYSERİ´DEN YEREL SEÇİM ATAĞI

MHP KAYSERİ´DEN YEREL SEÇİM ATAĞI

TOK ?RANTİYECİLERİ ?STOKÇULARI YÜCE TÜRK MİLLETİNE ŞİKAYET EDİYORUZ?

Mart 2019´da yapılması planlanan ?Mahalli İdareler Seçimleri´ ne adım adım yaklaşırken Mhp Kayseri İl Teşkilatı ?Erken Çıkan Yol Alır? ata sözünden ilham alarak aday adaylarını kamuoyuna tanıtmaya başladı? Ferhat Işık´ta Mhp´den Melikgazi Belediyesi için aday adayı olduğunu belirterek kameralar karşısına geçerken kendinse refakat eden İl Başkanı Serkan Tok basın açıklamasında ?Dolar ve EURO artışını fırsat bilenleri ALLAH´a havale ediyorum? sözleri ile piyasaları zam sağanağına boğan fırsatçılara tepki gösterdi?

Milliyetçi Hareket Partisi´nden Melikgazi İlçesi Belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu kamuoyuna açıklamak için parti binasında medya mensuplarının karşısına geçen Ferhat Işık kişisel bilgilerini aktardıktan sonra , neden aday adayı olduğuna dair bilgiler paylaşıp ?İnsan fırsatların gelmesini, fırsatlar da insanın gelmesini bekler. Eğer insan fırsatları değerlendirmezse kazanan hep mazeret olur. Bizler mazeretlere sığınmadan partimizin sağladığı bu imkanları değerlendirmek istiyoruz. Tüm kalbimle inanıyorum ki hedeflere yürürken kutlu hedeflerimiz de bize doğru koşacaktır. Tek ihtiyacımız olan şeyin çalışmak olduğunu çok iyi biliyoruz .Ve Ülkücülerin yönetim şeklini, millete hizmet sevdasını, yapılmamış projeleri nasıl gerçekleştireceklerini hemşehrilerimize göstermek için BİZ ADAYIZ DEDİK? değerlendirmesinde bulundu?

Ferhat Işık´a refakat eden İl Başkanı Serkan Tok basın açıklamasında ?Dolar ve EURO artışını fırsat bilenleri ALLAH´a havale ediyorum? sözleri ile piyasaları zam sağanağına boğan fırsatçılara tepki gösterip onları Yüce Türk Milleti´ne şikayet etti? ?Bildiğiniz gibi arkadaşlar 15 Temmuz´da ülkemize, milletimize çok büyük bir saldırı gerçekleştirildi. Bu saldırının akabinde amaçlarına ulaşamayanlar dolar ve euro üzerinden bugün ülkemize yüce Türk milletine devletimize saldırını devam ettiriyorlar. Bunlar düşmanın yapmasını beklediğimiz ve izlediğimiz normal davranışlar. Yalnız anlam veremediğimiz başka konuyu da huzurunuzda dile getirmek istiyorum. Bugün Euro ve Doların artmasını bahane ederek hiçbir şekilde Euro ve Dolar ile mal almayan ama bugün bunu kullanıp Türk Milleti´nin cebine eline sokan bu rantiyeci stokcuları yüce Türk milletinin kurumlarına havale ediyoruz. Bu rantiyeciler, bu stokcu arkadaşların derhal devletimiz tarafından takibe alınmasını önemle istiyoruz ve bu milletimizin kanını emmeye çalışan rantiyeci stokcuları da sizin huzurunuzda Türk milletine şikayet ediyoruz? Euro ve doların artışının bahanesini gösterenleri bir nebze anlayabiliriz ama malını Türk lirası ile alıp bugün zammı Türk lirası ile yapanları huzurunuzda yüce Türk milletine şikayet ediyor yüce mevlaya havale ediyoruz?

HABER: C.ÜSTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı