MHP KAYSERİ MİLLETVEKİLİ HALAÇOĞLU:

MHP KAYSERİ MİLLETVEKİLİ HALAÇOĞLU:

?GENEL BAŞKANIMIZA HAKARET ETTİRMEM?

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ?Genel Başkanımıza kim olursa olsun bulunduğum yerde hakaret ettirmem? ifadesini kullandı. Halaçoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlara, kişilere hakaret edici yorumlara tepki göstererek ülkücü geleneğe yakışmadığını açıkladı.
1 Kasım seçimlerinden bu yana MHP´de sular durulmuyor. Gerek milletvekilleri, gerek üst düzey yöneticiler, gerekse de ülkücü taban neredeyse ayrışmış durumda. MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu bu duruma dikkat çekmek ve parti içerisinde kişilere hakaret edenlere Sosyal Medya üzerinden açıklamalarda bulundu. Yusuf Halaçoğlu, Genel Merkez yanlıları ve muhaliflerinin, Genel Merkeze ve birbirlerine hakaret edici sözlerine, ?yazılar ve yorumlar ülküdaşlığa yaraşır şekilde edepli olmalıdır? diye konuştu.
Halaçoğlu, Genel Başkan Devlet Bahçeli´ye hakaret edenlere, ?bulunduğum yerde Genel Başkanımıza hakaret ettirmem? diyerek ?kimse küfür kullanmamalı? şeklinde yazdı. MHP Kayseri Milletvekili Halaçoğlu, MHP´de yaşanacak seçimin ayrıştırıcılığa mahal vermemesini de vurgulayarak, ?Parti yönetimiyle ilgili fikir farklılıklarımız bizi birbirimizden ayırmamalı. Birliğimizi bozmamalı.? Sözlerini ifade etti.
Kayseri Milletvekili Halaçoğlu, Sosyal Medya hesabından şu sözlere yer verdi; ?Bir arkadaşımız nefesinize yazık demiş. Sağ olsun ama bizim nefesimiz bu ülke ve Türk milleti için feda olsun. Ama bir şeye dikkat çekmek istiyorum. Herkes gerek yazılarında, gerekse yorumlarında ülkücülüğe yaraşır şekilde edepli olmalıdır. Genel Başkanımız hakkında olsun, diğer arkadaşlarımız hakkında olsun küfür ve aşağılayıcı hiçbir kelime kullanılmamalı. Şahsen bugüne kadar birlikte olduğumuz arkadaşlarımız ve ülküdaşlarımız hakkında yaralayıcı bir üslup kullanmadım ve kullanmam da. Genel Başkanımıza kim olursa olsun bulunduğum yerde hakaret ettirmem. Daha doğrusu Onu destekleyenlere de. Ne olursa olsun fikrimizi söyleyelim ama birbirimizi kötülemeyelim. Sonuçta hepimiz ülkemizi düşünüyoruz. Parti yönetimiyle ilgili fikir farklılıklarımız bizi birbirimizden ayırmamalı. Birliğimizi bozmamalı. Bütün dava arkadaşlarıma ve ülkücü kardeşlerime saygılarımı sunuyorum.?
HABER: M. EMRE KİPMAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı