MHP KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ERSOY,

MHP KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ERSOY,

?KAYSERİLİ İŞİNİ BİLİR´DEN KURTULMALIYIZ"

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, düzenlediği basın toplantısında, oda başkanlarına çağrıda bulunarak, ?Kayserili işini bilir´ mantığını bu şehirden söküp atmak istiyoruz? Diye konuştu.

Bir düğün salonunda basın toplantısı düzenleyen milletvekili Ersoy, Kayserili işini bilir mantığından kurtulmalıyız diyerek şöyle konuştu:

?Bizleri milletin vekili olarak gönderen bu milletin asil evlatlarına bir nebzede olsa faydalı olmak istiyoruz."

Kayseri´ye ne yapıyoruz anlamında öz eleştiri yapmalıyız. Kayseri´deki en büyük problemlerde biri ekonomik problemlerdir. İş adamımız, esnafımız, asgari ücret alan işçimiz ve memurumuz sıkıntılıdır. Kayseri´de bu sıkıntı varken, üretim maliyetleri neredeyse 2 katına çıkmışken, girdi fiyatlarını kuru baz alarak manipüle ederek artırıyorsa, üretim Kayseri´de durma noktasına gelmişse, tahsilatlarda problem varsa bunların hepsini oturup konuşmamız gerekiyor. Bugün Gaziantep´in ihracat rakamı Kayseri´yi 5´e katladıysa, bugün Kahramanmaraş ihracat rakamlarında Kayseri´yi geçtiyse, Manisa´nın 3´üncü bölgede olup Kayseri´nin 2´inci bölgede olması, bizim iş adamımızın yüzde 40 sigorta primi ödediği bir şehirde bunların sebeplerini hep beraber oturmalıyız ve hangi bakana gideceksek birlikte gitmeliyiz.

Yaklaşan yerel seçimlerle alakalı bir soruya ise Ersoy, şöyle cevap verdi.Büyükşehir ile alakalı Genel başkanımız liderimiz ne emreder ise il teşkilatımız nezaretin de verilen her göreve hazırım. Bizim teşkilatlarımızda görev alınmaz verilir bana bir görev verilir ise ben canla başla yapmaya hazırım. Ama mevcutta aday adayı arkadaşlarımız var milliyetçi hareket partisine kim 1 oy fazla kazandırabilir ise yerel seçimlerde ben tüm 16 ilçe ve büyükşehir belediyemize kendim adaymış gibi gece gündüz çalışacağıma söz veriyorum, geçmişte nasıl milletvekilliğin de yada ondan önce 2 genel seçimde çalıştıysak bundan sonrada çalışmaya hazırız diyorum eğer teşkilatlarımızın bize bir emri olur ise onu yerine getirmeye hazırız.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı