MHP KAYSERİ MİLLETVEKİLİ BAKİ ERSOY´UN

MHP KAYSERİ MİLLETVEKİLİ BAKİ ERSOY´UN

?SAVUNMA SANAYİ´ MÜCADELESİ

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri milletvekili Baki Ersoy, 2´inci Hava İkmal Bakım Merkezi´ni ziyaret etti. Komutanlardan brifing alan milletvekili Ersoy, Savunma Sanayi yatırımlarının Kayseri´ye verilmesi için TBMM´de çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri milletvekili Baki Ersoy, Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde Kayseri için mücadelesini tüm hızıyla sürdürüyor.

Milletvekili Ersoy, MHP İl Başkanı Serkan Tok ile birlikte savunma sanayine yönelik yatırımlar için Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile görüşmeden önce 2´inci Hava İkmal Bakım Merkezi´ni ziyaret ederek, bilgi sahibi oldu.

Kayseri 2´inci Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke ve komutanlardan brifing alan Ersoy, savunma sanayine yönelik alt yapının Kayseri´de mevcut olduğunu belirtti.

Milletvekili Ersoy´a 2´inci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü´nde mevcut bulunan kabiliyetler ve gelecek hedefleri anlatılan brifingde bakım ve mühendislik desteği, tasarım ve imalat, ünite ormanı ve kalibrasyon kapsamında detaylı bilgi verildi.

2´NCİ HAVA İKMAL´İN BAŞARILARI

Ayrıca Milli Savunma Bakanlığı tarafından 2018 yılında yapılan değerlendirmede 2´nci Hv.Bkm.Fb.Md.lüğü ?En başarılı işyeri´ ve 2?nci Hv.Fb.Md. Hv. Tuğg. Ercan Teke´ye ?Yılın işveren vekili´ olarak değerlendirildiği ifade edildi. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen 2018 Yılı Verimlilik Proje Ödülleri kapsamında, 2´nci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü Kamu kategorisinde Gloster Akaryakıt Tankeri moturu modernizasyonu projesi ile birincilik ödülü aldığı belirtildi.

HEDEF: İHA YURT İÇİ TASARIMLAR İLE İMAL EDİLMESİ

Gelecek hedeflerinde ise A-400M uçaklarının uluslararası alanda bakım ve retrofit merkezi olunması, bu kapsamda 2 gözlü hangar inşa planlarının proje aşamasında olduğu, Hedef İHA sisteminin yurt içi imkanlarla tasarlanıp imal edilmesi gibi önemli hedeflerin olduğu açıklandı.

Milletvekili Ersoy aldığı bu bilgileri bir rapor doğrultusunda Savunma sanayine yönelik yatırımların Kayseri´ye gelmesi için Türkiye Büyük Millet Meclisi´ne ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar´a rapor sunacağını ifade etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı