MHP İL TEŞKİLATINDA BAYRAMLAŞMA

MHP İL TEŞKİLATINDA BAYRAMLAŞMA

GÖZLER VEKİL HALAÇOĞLU´NU ARADI?

Milliyetçi Hareket Partisi Ramazan Bayramı´na ?Yılan Hikayesi´ne dönen kurultay tartışmaları arasında girerken İl Başkanı Baki Ersoy öncülüğünde bir araya gelen İl Teşkilatı mensupları tartışmalardan uzak bayram coşkusunu yaşatmaya çalışırken gözler muhalif kanatla hareket ederek il teşkilatının şimşeklerini üstüne çeken Kayseri Milletvekili Prof.Dr. Yusuf Halaçoğlu´nu aradı?
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi arı kovanı gibi kaynayıp herkes ?Yılan Hikayesi´ne dönen kurultay kararının akibetini merak ederken, bu tartışmaların uzağında İl Başkanı Baki Ersoy´un öncülüğünde bir araya gelen Kayseri Teşkilatı bayramın coşku ve sevincini yaşatmaya çalıştılar?.
25 . dönem Mhp Kayseri milletvekili olarak kısa dönem milletvekilliği tecrübesi yaşayan Hasan Ali Kilci ve Süleyman Korkmaz bayramlaşma seramanonisinde yerlerini alırken, üç seçimdir kayseri listesinin ilk sırasında konularak Kayseri milletvekili ünvanını taşıyan ancak muhalif kantta yer alarak kurultay talebinde bulunan Prof.DR. Yusuf Halaçoğlu´nun olmaması dikkat çekti?
İl Başkanı Baki Ersoy gerçekleştirilen bayramlaşma programında teşkilat mensuplarına seslenerek ?Bizim teşkilat dışında bir ülkücü olarak hareket etme şansımız yoktur. Biz Ülkü Ocaklarında yetiştik. Cenabı Allah inşallah bizi hiçbir zaman çizgimizden saptırmaz? değerlendirmesinde bulunarak bir manada genel merkezle ters düşenlere göndermede bulundu?
Bayramlaşma programı kapsamında Ülkü Ocakları Kayseri Şubesince Hazırlanan ve ?Son Ülkücü Şehit´ olarak adlandırılan geçtiğimiz yılarda Terör Örgütü PKK yandaşları ile aralarında yaşanan kavgada hayataını kaybeden üniversite öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu´nun anısına Etüd ve Okuma Salonunda açılışı gerçekleştirildi?
Açılış öncesi kısa konuşma yapan Ülkü Ocakları Kayseri Şube Başkanı Aytaç GEZİCİ herkesin bayramını tebrik edip merkezin iffat timsali Asenalar ve Kürşad duruşlu Ülkücülere hayırlı olması temennisinde bulundu?
Mhp Kayseri İl TEŞKİLATINCA Geleneksel hale getirilerek her bayram 2. Gün saat 14.00 gerçekleştirilen bayramlaşma programı Genel Merkezdeki kısır tartışmalar ve çok sesliliğin aksine birlik beraberlik mesajları ile noktalandı?

HABER: C.ÜSTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı