MHP İL BAŞKANLIĞI´NDA

MHP İL BAŞKANLIĞI´NDA

BAYRAM COŞKUSU?

MHP Kayseri İl Başkanlığınca parti binasında tertiplenen bayramlaşma töreninde bir araya gelen partililer, birbirlerinin bayramını tebrik edip hasret giderdiler? Milletvekili adaylarının ve il yönetiminin tam kadro hazır bulunduğu bayramlaşma töreninde konuşan İl Başkanı Serkan Türk İslam aleminin bayramını kutlayarak ülküdaşlarına 24 Haziran´da sandığa gitme çağrısında bulundu?

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı bayramlaşma törenini bayramın ikinci gününde gerçekleştirdi? Parti Hizmet binasında bir araya gelen partililer hem hasret giderip bayramlaşma , hem de yaklaşan seçim öncesi ayak üstü durum değerlendirme imkanı buldular?

İl Başkanı Serkan Tok´un öncülüğünde Milletvekili adayları, İl ve Merkez İlçe Yönetimleri, Kadın ve Gençlik Kolları mensuplarını iştirak ederek bayramlaşma coşkusunu paylaştıkları törende konuşan İl Başkanı Serkan Tok Türk İslam aleminin bayramını kutlayarak ülküdaşlarına 24 Haziran´da sandığa gitme çağrısında bulunarak şunları kaydetti??1 aylık kutlu güzel, Ramazan gününü hep beraber büyük bir sevinç ve huzur içinde partililerimiz ve vatandaşlarımız ile sahada çalışarak geçirdik. Bizim ülkemizin mutluluğu, huzuru İslam dünyası için çok önemli noktadadır. Biz mutlu ve huzurlu iken aynı şekilde İslam dünyasının da mutlu, huzurlu ve birlikte yaşama arzusu içinde olmasını rabbimden niyaz ediyorum. İslam dünyasının kanayan yaraları zulüm altında yaşayan Müslüman dünyasına yüce Rabbimden bir an evvel özgürlük ve huzur vermesini temenni ediyorum. 24 Haziran seçimleri için çok az bir süre kaldı. Bu süre zarfı içinde MHP´nin 16 ilçe teşkilatı, İl Başkanlığı ve Kadın Kolları teşkilatı ile çalışmalara devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için oy isteyecek, yine MHP´nin Ankara´da çok güçlü olması ülkenin birliği ve beraberliği, devletin teminatı, milletin vefası noktasında bizim adaylarımızın daha fazla temsil edilmesi ile mümkün olacaktır. Tüm ülkücülere 24 Haziran´da mutlaka sandığa gitmeleri çağrısında bulunuyorum?

Bayramlaşma töreni Milliyetçi Hareket Partililerin birbirleri ile kucaklaşıp, bayramlarını tebrik etmeleri ile sona erdi?



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"