MHP İL BAŞKANI TOK,

MHP İL BAŞKANI TOK,

?BAKİ ERSOY´U BÜYÜKŞEHİR´E ADAY GÖSTERMEK NİYETİNDEYİZ?

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Serkan Tok tertiplenen kahvaltılı basın toplantısında ilimiz medya mensupları ile bir araya gelerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İl Başkanı Tok MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin onay vermesi durumunda Büyükşehir Belediye Başkanlığı´na Milletvekili Baki Ersoy aday göstereceklerini duyurup, Başbuğ Alparslan Türkeş´in memleketi olan Pınarbaşı İlçesi´nde belediye başkanlığını kazanmak istediklerini vurguladı?

MHP Kayseri İl Teşkilatınca bir otelde tertiplenen kahvaltılı basın toplantısında ilimiz medya mensuplarını ağırlayan MHP İl Başkanı Serkan Tok gündeme ilişkin açıklamalarda bulunup Mart 2019 ?da gerçekleştirilecek olan  ?Mahalli İdareler Seçimleri´nde izleyecekleri yol haritası konusunda bilgiler verdi?                                             

Sözlerine göreve geldiği 25 Nisan 2018 tarihinden itibaren yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek başlayan İl Başkanı Tok bugüne kadar aday adayı olarak kendilerine başvuranların sayısının 62 olduğunu ve gösterilen yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek şunları kaydetti: "177 gündür Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Teşkilatı neler yaptı? Göreve geldiğimiz günden itibaren ilk önce görevimiz olan 24 Haziran seçimleriyle alakalı aday adaylarının tespitine daha sonra da bu sürecin adaylığa dönüştürülmesini parti il teşkilatı, ilçe teşkilatları, yan kuruluşlar ve genel merkezimizle beraber elde ettiğimiz listeyi paylaşmış olduk. Bu 10 kişilik liste ile beraber Sarız´ın köyünden Yahyalı´nın köyüne kadar, Sarıoğlan´ın köyünden Develi´nin köyüne kadar bütün köyler, kasabalar, ilçeler tarandı, çalışıldı, Milliyetçi Hareket Partisi´nin genel merkezi ve başkanının fikirleriyle beraber ittifakın görüş, fikir ve düşünceleri anlatıldı. İttifaka uygun mücadele edildi, ittifaka uygun çalışmalar sağlanıp cumhurbaşkanlığında Cumhurbaşkanımıza daha sonra da Milliyetçi Hareket Partisi´nin milletvekillerine oy istendi. Bu süreçler Kayseri İl Teşkilatı´nın kendi açısından başarıyla tamamladığı bir süreç halinde 189 bin 244 oy alarak 2 milletvekili çıkartıp Ankara´da temsile hazır hale getirmiş olduk. Aslanlar gibi dediğimi 2 milletvekilimiz Meclise gittiği günden bugüne gelene kadar Kayseri´nin sorunlarıyla ilgili çalışmalarda bulundu. Dana sonra önümüzde program alarak bütün ilçelere teşekkür ziyaretleri kapsamında geziler düzenlendi. Yine 15 Temmuz anma gününde valimiz ve belediye başkanımızın düzenlediği etkinliklere tam kadro katılım sağlanarak duruşumuzun net bir şekilde devletin ve milletin yanında olduğu gösterildi. Seçimlere bugün itibariyle 164 gün kalmış. Bu 164 gün içerisinde; Milliyetçi Hareket Partisi´nin genel merkezin ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli´nin bizlere göndermiş olduğu ilkelere, hedeflere, misyona uygun projeler geliştirip bu projeleri zamanında, acil bir şekilde ulaştırıp, sorunları ortadan kaldıracak bilgili, donanımlı, kendisini ispatlamış Türk milliyetçileriyle yola çıkacağız. Yine bugünlerde yürütülen ittifak ile ilgili çalışmalar eğer sonuçlanırsa onlar da tarafımızdan sizlerle paylaşılacak. Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı olarak söylemlerimizi, ?Cumhur İttifakı´ndaki gibi genel başkanımızın söylemleriyle eş tutacağız, genel başkanımız ittifak için ne uygun görüyorsa burada da aynısını uygulayacağız. Eğer ittifak olmaz ise yine biz genel merkezimizin, genel başkanımızın politikaları doğrultusunda bütün ilçelerimizde bir liste oluşturup halkın karşısına çıkacağız. Dün itibariyle Milliyetçi Hareket Partisi´ne aday adaylığı süreci içerisinde 62 kardeşimiz bize gelerek cv bırakmıştır. Bu da bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Çünkü bu sayı bize aday adaylarının çoğaldığını, Milliyetçi Hareket Partisi´nin gündem teşkil ettiğini görmek bizleri mutlu etti"                            

MHP İl Başkanı Tok Genel Başkan Devlet Bahçeli´nin onay vermesi halinde Büyükşehir Belediyesi başkanlığı için Milletvekili Baki Ersoy´u düşündüklerini, şayet genel merkezden onay çıkmaz ise başka aday adaylarının da hazır olduğunun altını çizerek,   "Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, genel başkanımızın iradesi ve kabulü olursa Baki Ersoy´dur. Baki Ersoy genel başkanımız ?Milletvekilliğine devam edeceksin´ dediği andan itibaren aynı görevinde devam edecek. Şimdi onları dile getirmek usulen yanlış olur. Baki Ersoy aday olmaz ise arkasından gelen 2 tane adayımız var, hala o süreç devam ediyor" diye konuştu?                            

Ülke ve ilimiz gündemine dair de değerlendirmelerde bulunan Başkan Tok "Tarım ve hayvancılığı geliştirip buna uygun projeler ile daha sağlıklı etler yiyebilmek. Bu imkanlar devletimizde var. Bu imkanları devletimizin Kayseri´ye aktarmasını sağlamak. Alakası dahi olmadığı halde doların artmasını bahane eden stokçular var ise devletimiz acil bir şekilde bu konuyu çözmesi gerekiyor. Dolarla alakası olmayan bir üretim sektörünün bugün yüzde 100´lere varan zamlar yaptığını görmekteyiz. Bu sorunun çözülmesinde hepimiz görevliyiz" ifadesini kullandı?

Sözlerinin sonunda medya mensuplarının sorularını da cevaplayan Başkan Tok  ?Mahalli İdareler Seçimleri´nde Başbuğ Alparslan Türkeş´in doğum yeri olan Pınarbaşı ilçesinde seçimi kazanarak yeniden MHP´nin kalesi hakline getirmek istediklerini vurguladı?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı