MHP İL BAŞKANI SERKAN TOK,

MHP İL BAŞKANI SERKAN TOK,

?EKONOMİK DARBE 15 TEMMUZ´UN DEVAMIDIR?

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Serkan Tok Gazeteciler Cemiyeti´ni ziyaret ederek 3. Kez Cemiyet Başkanlığı´na seçilen Veli Altınkaya ve ekibine ?Hayırlı Olsun? temennisinde bulunarak başarılar diledi? Ülke gündemine dair de kısa değerlendirmede bulunan İl Başkanı Tok ?Yaşanan döviz dalgalanması 15 Temmuz darbe girişiminin devamıdır. Ve bu ekonomik sıkıntıları milli birlik ruhu ile aşacağız? değerlendirmesinde bulundu?

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Serkan Tok Gazeteciler Cemiyeti´ni ziyaret ederek 3. Kez Cemiyet Başkanlığı´na seçilen Veli Altınkaya ve ekibine ?Hayırlı Olsun? temennisinde bulunarak başarılar diledi?

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milliyetçi Hareket Partisi´nin verdiği mesajların her zaman önem arz ettiğini vurgulayarak ?Milliyetçi Hareket Partisi yılları bulan mazisi ile Türkiye Cumhuriyeti´nin milli birliği ve beraberliği konusunda rahmetli Alparslan Türkeş´ten başlayarak bugüne ciddi sorumluluklar üstlenmiş siyasi bir partidir. Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri´de 3 kişiden birinin oyunu almış siyasi bir parti olarak görülür. Önemli siyasi adamları yetiştiren bir partidir. Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Teşkilatının vereceği mesajların her zaman önem kat ettiği kanaatindeyim? değerlendirmesinde bulundu?

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, basın mensuplarına kapılarının her zaman açık olduğunu ve istedikleri zaman kendilerini ziyaret edebileceklerini ifade ederek Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Veli Altınkaya´ya ve ekibine görevlerinde başarılar diledi. Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin zor süreçleri her zaman birlik ve beraberlik içerisinde atlattığına değinerek son günlerde döviz de artış gösteren Dolar ve Euro´nun da milli ruh ve beraberlik ile çözülebileceğini vurguladı?

Sözlerinin devamında 15 Temmuz hain darbe girişiminin bugün ekonomik darbeyle sürdüğüne dikkat çeken İl Başkanı Tok bu zorlu süreçte dayanışma içinde olma çağrısında bulunarak şunları kaydetti ? Ülkemizin içerisinde bulunduğu var olan sorunları sizlerle birlikte bizlerde yaşıyoruz. Önce 17-25 Aralık operasyonları ile başlayan bir sürecin içerisine Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve yüce Türk milleti itildi. Bu süreç ilk darbe girişimi süreciydi. Onu beceremeyen onu başaramayan Haçlı dünyası ve onun uzantıları bizim nezdimizde eli kanlı terör örgütü hain FETÖ, daha sonra da biliyorsunuz hep beraber yaşadık 15 Temmuz hain darbe girişimini gerçekleştirmek istedi. Milletimizin evlatlarından 251 kişinin şehidin kanın akmasına neden olan, 2196 kardeşimizin evladımızın yaralanmasına, sakat kalmasına vesile olan o hain geceyi hep beraber yaşadık. Artçı sarsıntılar kendisini 6 ay önce Dolarda ve Euro da ateşleme olarak gösterdiğinde biz şunları ifade ettik. Darbe ve darbelerle yüce Türk milletini dize getiremeyen Haçlı dünyası ve Türkiye´de ki unsurları yanına alıp yürüyen hain eli kanlı FETÖ´nün bugün ki ana unsuru ekonomik darbedir. Parası olan bütün arkadaşlarımıza çağrı yapıyoruz. 1 TL´niz varsa 1 TL olarak kalsın. O hain darbenin bugün yine ekonomik darbeyle sürdüğünü hepimiz görüyoruz. Bu nokta da milletimizi daha milli olmaya daha kenetlenmeye davet ediyoruz. Gece artan bir Doların gündüz devam eden seyrini görüyoruz. 15 Temmuz´da o birliği nasıl sağladıysak o darbeyi atlatmışsak bugün ki ekonomik sıkıntıları da milli birlik ve milli bir ruhla atlatmak hepimizin görevidir?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı