MHP GENEL BAŞKAN ADAYI AYDIN:

MHP GENEL BAŞKAN ADAYI AYDIN:

?AK PARTİ´NİN TEK RAKİBİ MHP´DİR?

MHP Genel Başkan adayı Koray Aydın, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere geldiği Kayseri´de ikinci güne medya mensupları ile kahvaltı yaparak başladı. Medya mensuplarının Mhp´de yaşananlar konusundaki sorularını da cevaplayan Aydın Mhp´nin Ak Parti´nin tek rakibi olduğunu iddia ederek ?Mhp´ye nitelikli bir gelecek dizayn ederek bir çekim merkezi haline getirmeye çalışıyoruz. Böylelikle yıllardır hak ettiği yere gelerek iktidar olmasını istiyoruz? diye konuştu?
Önceki gün ilimize gelen ve Mhp Genel Başkanlığı için ter döken Trabzon eski milletvekili Koray Aydın ziyaretinin ikinci gününe ilimiz medya mensuplarının ağırlandığı kahvaltılı söyleşi ile start verdi.
Karşılıklı soru cevap şeklinde devam eden toplantıda Mhp´ye nitelikli bir gelecek dizay etmeye çalıştıklarını ifade eden Aydın Ak Parti´nin tek rakibinin ve alternatifinin de Millyetçi Hareket Partisi olduğunu vurguladı?
Sözlerinin devamında , MHP kurulduğu günden beri içinde olduğunu, olaganüstü kongre sonrası yeni bir oluşum veya partinin ortaya çıkmayacağına değinerek, " Bir fikir sistemine insanın o fikrin idealizmini de taşır. Tişört değiştirir gibi her gün parti değiştirilmez. Biz MHP´de yeter ki kongre yapılsın diyoruz. MHP´nin olağanüstü kongresi Türkiye´nin kaderini değiştirir" diyerek Milliyetçi Hareket Partisi için mücadele vereceğini ve isminde yer aldığı gibi hareket ve canlılık kazandırarak iktidara yürümesi için gayret göstereceğinin altını çizdi?
Koray Aydın sözlerinin sonunda ?Yeter ki Kongre yapılsın. Bizler hiçbir şeyden olumsuz etkilenmeyiz. Zorlaştırıcı şeylerle sonuca varılamaz. Türkiye´nin kaderini değiştirecek bu tür girişimler sadece zaman kaybettirir. O nedenle yeni delege yapısı da değişse önemli değil? diye konuşarak çıkılan bu yolda başarı elde edeceklerini vurguladı?
Çok sayıda sivil polisin güvenlik önlemleri aldığı Aydın´ın kahvaltı ve basın toplantısına MHP eski il başkanlarından Aydın Çetinkaya, Mustafa Canpolat, milletvekili adaylarından Metin Soylu, Ahmet Karahan, öğretim üyeleri Mustafa Öztürk, Abdulkadir Yuvalı, Mustafa Argunşah,eski yöneticiler Rahmi Yağmur,Yavuz Dursun, Kemal Yücel gibi isimler de iştirak etti..
HABERİN : C.ÜSTEN


11 MART 2016 NESTER KORAY AYDIN paylaşan: kaytv



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı