MHP DEVELİ İLÇE TEŞKİLATI GÖREVDEN ALINDI

MHP DEVELİ İLÇE TEŞKİLATI GÖREVDEN ALINDI

KÖKSAL ?DAVAMIZIN SELAMETİ İÇİN İMZA VERDİK?

 

Görevden alınan Milliyetçi Hareket Partisi Develi İlçe Başkanı Adanan Köksal yazılı bir açıklama yaparak gelişmeleri kamuoyuna duyurdu? Köksal Yazılı açıklamasında ? Davamızın selameti için verdiğimiz imza sonucu görevden alındık. Ancak bu imzaların hizmetinde olduğumuz Yüce Türk Milleti´nin ve Devleti´nin bekası için hayati bir öneme sahip olduğunun bilincindeyiz? ifadesini kullandı?.
Mhp Develi İlçe Başkanlığı görevinden el çektirilen devril ilçe başkanı Adnan Köksal görevden alındıklarını kamuoyuna duyurduğu basın açıklamasında yaşanan gelişmelerin dününü ve bu gününü şu sözlerle kamuoyuna aktardı? ?Milliyetçi Hareket Partisi tabanının 1 Kasım seçimleri sonrası yaptığı vicdan muhasebesi sonucu bir Genel Başkan değişikliği isteği oluşmuş, ilçemizde de bizlere oy veren insanlar bu doğrultuda yanımıza gelerek görüşlerini ve taleplerini belirtmiştir. Bizde bu doğrultuda ilçe yöneticilerimiz ve partililerimizle yapmış olduğumuz istişareler neticesinde koltuk sevdasına düşmeden Olağanüstü kongre için imza verdik. Vermiş olduğumuz bu imzanın, davamızın selameti, hizmetinde olduğumuz Yüce Türk Milletinin ve Devletinin bekası için hayati bir öneme sahip olduğunun bilincindeyiz.
Bu kötü gidişata dur diyebilmenin Ülkücü Hareketin iktidarıyla mümkün olacağı ortaya çıkmıştır. Siyasette başarılı olabilmek için toplumsal algıları iyi okuyabilmek gerekmektedir. Nihayetinde siyasetin sermayesi insandır. Algı oluşturamıyorsanız oluşan algıyı iyi okuyup değerlendirmek Ülkücü İradenin gereğidir.
Göreve başladığımız gün de, görev yaptığımız süre zarfında da görevi devrettiğimiz bugünde de şahsi ihtiraslarımızın kurbanı olmadık. Sahip olduğumuz Ülkücü hassasiyetin gereği olarak doğru bildiklerimizi söyledik ve savunduk. Dün olduğu gibi bugünde davamıza zarar verecek hiçbir söylemde bulunmayacağız.
Rahmetli Başbuğumuzun kurduğu, Türkiye´nin üçüncü teşkilatı olan Develi İlçe Teşkilatında başkanlık yapmış olmanın gururu ve onuruyla görev yaptığım süre zarfında davamı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Bu süre içerisinde desteklerini esirgemeyen, maddi ve manevi yanımızda duran değerli ilçe yöneticilerimize, parti üyelerimize, partimize gönül vermiş arkadaşlarımıza ve Ülkü Ocağı başkanımız İsmail Salep´e teşekkür ederim.
Partililerimizin haklı taleplerini yerine getirerek, vermiş olduğumuz imza neticesinde görevden alınmış olmamız kutlu davamıza olan inancımızı zedelememiştir. Ben ve arkadaşlarım dün olduğu gibi bugünde davamızın emrinde ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı