MEYDAN DOLDU-TAŞTI

MEYDAN DOLDU-TAŞTI

Kayseri'nin en büyük alanını bu sıcakta doldurmak suretiyle muhabbetinizi ortaya koydunuz. Sevginizi ortaya koydunuz. Bundan dolayı sizlerle gurur duymamak mümkün değil. Demokrasiye, milli iradeye, sandığa sahip çıktığınız için sizlere teşekkür ediyor

Bu muhteşem meydanda vandallıktan rahatsız olan CHP'li kardeşlerim de var, ben inanıyorum ki barbarlıktan rahatsız olan MHP'li kardeşlerim de var. Ben inanıyorum ki faşizm'den rahatsız olan BDP'li kardeşlerim de var. Çünkü Anadolu, Trakya, tüm Türkiye tek yürek halinde. Ama biliyorum ki; sizin isyanınız şiddete başvuran isyancılara.

Ankara'da Sincan'da kardeşlerimize bazı sorular sordum. Başkent öyle bir haykırdı ki tüm Türkiye sesini duydu. Şimdi o soruyu Kayseri'de soruyorum. Sesinizi tüm Türkiye duysun. Sizi başını kuma gömenler duymayacaktır. Sizi uluslararası medya duymayacaktır. Ben sizden öyle bir cevap bekliyorum ki, sesinizi Bağdat, Şam, Beyrut, Ramallah, Gazze, Somali, Mynmar, Suriye, İslamabat, Üsküp, Saray Bosna, Londra, Berlin, Erbil, Bakü duysun. Kayseri, demokrasiye sahip çıkıyor muyuz? Sandığa sahip çıkıyor muyuz? Milli iradeye sahip çıkıyor muyuz? Türkiye'ye sahip çıkıyor muyuz?
Bizimle misin Kayseri? Bir, beraber ve kardeş miyiz? Birlikte Türkiye miyiz? Allah'ıma hamdolsun, işte Türkiye bu.
KARDEŞİM ABDULLAH GÜL'ÜN ŞEHRİ
İşte Anadolu bu. Bu Kayseri, Selçuklu'Nun şehri, bu Kayseri Cumhuriyet'in şehri, Mimarsinan'ın şehri, Cumhurbaşkanımız kardeşim Abdullah Gül'ün şehri. Bu İstanbul'da Ankara'da İzmir'de eylem yapanların niyetini en iyi Kayseri bilir.

Bize ne diyorlar; Başbakan gençleri dinlemiyor diyorlar. Çağırdım, kendilerini bakanlar kurulu toplantısından daha fazla dinledim. O dinlediklerim genç de buradakiler genç değil mi? Oraladar yakanlarlar yıkanlarla beraber olanlar, siz bu gençliğin sesini nereye koyacaksınız.

Onlara bak, buraya sırt dön. Yok öyle 25 kuruşa simit. Bunun yeri neresi sandık. Öyleyse sandığa saygı duy. Kırıp dökmeyin yakıp yıkmayın, yazıktır, günahtır, bunlar milletin malıdır. Gelin meydanlarda konuşun.

Ey solcular, ey CHP size sesleniyorum. Ortalığı adeta bir mikser gibi karıştırdıın. Takıldın o illegal örgütlerin peşine ve ondan sonra bu ülkenin yönetimine her türlü hakareti yaptın. Aynı şeyi diğer muhalefette de görüyoruz. AKM'yi işgal ettiler. Ne yapacaktık, bırakın işgal devam etsin mi diyecektik? Terörsitlerin resimleri, paçavraları, TC Başbakanına hakaretler orada asılı duracak, biz de diyeceğiz ki bırakın, polisimiz dokunmasın. İçişleri Bakanıma 24 saat içinde AKM'nin ve Taksim Meydanı'nın temizlenmesini söyledim. Cumhuriyet Anıtı'nda bir tarafta teröristbaşının resimleri, bir tarafta Atatürk'ün resimleri, bir tarafta Türk Bayrağı. Bu CHP zihniyetine sorarsan, dokunmayın.

Gezi Parkı olayına gelirsek. Biz 17 gün sabrettik. Gezi Parkı oradaki işgalcilerin değildir, tüm halkındır. Orayı işgal edemezsiniz. Taksim Meydanı miting meydanı da değildir. Miting yapacaksann gider Kazlıçeşme'de, Kadıköy'de yaparsın.

SİZİN GADANIZI ALIRIM

(Slogan atan vatandaşlara) Sizin gadanızı alırım, gadanızı. İnşallah bu istikbal çok daha farklı olacak, bu gençlik geleceğine sahip çıkacak. Gençlik bu ülkede kendisine hizmetkar olan AK Parti iktidarını iyi biliyor. Allah aşkına biz ne yaptık size de bunlar oldu. Bunlar sandık sonucunu, demokrasiyi hazmedemediler, milli iradeyi hazmedemediler.




“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı