METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜ UYARDI

METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜ UYARDI

NEVRUZ GÜNÜ KAR YAĞACAK

HABERİ İZLE

Meteoroloji Bölge Müdürü Ali Özkır, haber ekibimize   önümüzdeki 5 günlük hava tahmini değerlendirmesinde  bulundu. Özkır Nevruz Bayramının kutlanacağı gün 21 Mart Cumartesi günü ilimizde  kar yağışı beklendiğini  vurgulayarak  vatandaşlara tebirli olmaları uyarısında bulundu…

Cemreler düştü, hava biraz ısındı yaz geliyor dereken  Meteroloji Bölge Müdürü  Ali Özkır'ın açıklaması ile irkildik.   Özkır haber ekibimize yaptığı 5 günlük  hava tahmin değerlendirmesinde adeta  Mart Kapıdan baktırır, Kazma kürek yaktırır” sözünün sağlamasını yaparcasına  21 Mart Cuma Günü  ilimizde kar yağışı beklendiğini açıkladı….

Nevruz Bayramı'na denk gelen  21 Mart'ta  yaşanması olası  kar yağışına karşı ilimiz sakinlerini tedbirli olmaları konusunda  Meteroloji  Bölge Müdürü Özkır'ın  5 günlük hava tahmin değerlendirmesinde göre  Kayseri ve çevresinde hava durumu beklentimiz şöyle gelişecek…  18 Mart Çarşamba günü, genel olarak parçalı bulutlu bir hava bekliyoruz. En yüksek sıcaklık 13 derece civarında, 14 Mart Perşembe gününden itibaren yağışlı bir havanın etkisine girecek, Perşembe ve Cuma yağışlı bir hava bekliyoruz, günün en yüksek sıcaklığı 7-8 derece civarında. Cumartesi günü kar yağışı bekliyoruz. Günün en yüksek sıcaklığı iki derece dolayında olacak. Pazar günü yağışlı sistem bölgemizi terk ediyor. Cumartesi günü vatandaşlarımızın tedbirli olmalarında fayda var. buraya yağmur Erciyes'e de kar olarak düşüyor. Bugünkü ölçümlere göre 140 cm civarında kar yüksekliği beklentimiz var.”



Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı