METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜ YILMAZ,

METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜ YILMAZ,

?SICAKLIKLAR ARTTI, SİS VE DON OLAYLARINA DİKKAT?

Meteoroloji  Bölge Müdürü  Mustafa Yılmaz haber ekibimize yaptığı haftalık  hava tahmin değerlendirmesinde  geçtiğimiz  hafta etkili olan soğuk ve yağışlı havanın bölgemizi terk ettiğini, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıktığını  belirterek vatandaşların ortay çıkacak  sis, pus , don ve buzlanma olaylarına karşı dikkatli olmaları konusunda  uyardı?

Meteoroloji  Bölge Müdürü  Mustafa Yılmaz haber ekibimize yaptığı haftalık  hava tahmin değerlendirmesinde ilimizi geçen hafta  Orta Akdeniz ve Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı  sistemin ardından bu haftaya yüksek basınç sisteminin etkisinde ve yüksek hava sıcaklıkları ölçümleyeceği bir haftaya başladığını  vurgulayarak  şunları kaydetti  ?Geçen hafta ilimizin genelinde güzel kar yağışları  oldu. Şehir merkezinde  10- Erciyes  Kayak  Merkezi´nde  89 cm lik kar  kalınlığı ölçümledik? Ancak bu soğuk ve yağışlı sistem kısa sürede  ilimizi terk etti?  Yeni hafta da daha yüksek hava sıcaklıkları ölçeceğiz? Bu hafta en yüksek hava sıcaklığı 5 derece ?  Ve hafta içinde  9 ila 12 derece  arasından hava sıcaklıkları  ölçümleyeceğimizi  tahmin ediyorum?  Bu sıcaklıklar mevsim normallerinin  üzerinde sıcaklıklardır? Haftanın en önemli meteorolojik  olayı yaşanacak sis ve pus ile buzlanma ve don olaylarıdır.  Vatandaşların bu noktada  dikkatli ve tedbirli olmalarında yarar var?

Bölge Müdürü yılmaz sözlerinin sonunda  ?Vatandaşlarımız özellikle seyahatte olan, hava durumunu  günlük takip etmek isteyen vatandaşlarımız  Genel Müdürlüğümüzün WEB sitesine  girerek  detaylı bilgi edinebilirler? ifadesini  kullandı?

HABER :  C.ÜSTEN



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”