METE EKE BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BİR ARADA

METE EKE BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BİR ARADA

MHP il Başkanı Mete Eke ramazan ayı dolayısıyla basın mensuplarına iftar yemeği verdi. Eke, burada yaptığı konuşmada 4 Kasım da yapılacak olan MHP’nin büyük kurultayında Kayseri il teşkilatı olarak 27 delegeyle Devlet Bahçeliyi destekleyeceklerini s

Eke, kaçırılan CHP Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün içinde yaşanan olay Türkiye Büyük Millet meclisine vurulmuş bir darbedir dedi. Eke son olarak “terörle mücadele Part time” olmaz şeklinde konuştu.

 

Kıranardı şelale restorantta verilen iftar yemeğine gazeteciler cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, KAY GRUP Yönetim kurulu Başkanı Zekeriya Ergüneş, Erciyes Tv Genel yayın yönetmeni Yusuf Yerli, çok sayıda basın mensubu iştirak etti.

 

Yemek sonrasında dua eden MHP il Başkanı Mete Eke, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

 

   

 

 4 Kasım da yapılacak  Büyük kongre öncesinde MHP Trabzon milletvekili Koray Aydın’ın adaylığıyla ilgili  il teşkilatının tavrının 27 delegenin Genel başkanları Devlet Bahçeli’den yana olacağını söyledi. Eke şöyle devam etti.

 

Koray Aydın bey bizim Trabzon milletvekilimiz dir aday olacağı söylentisi vardır fakat resmen ilan edilmiş bir adaylığı söz konusu  değildir. Bu  kişisel tercihidir bizim bu anlamda söyleyecek bir sözümüz  yoktur. Kayseri MHP il Başkanı olarak hareketimizin lideri Devlet Bahçelidir. Allahın verdiği ömür ölçüsünde kendilerinin devam ettiği sürece kalacaktır Kayseri teşkilatı olarak kendisine sonsuz desteğimiz vardır. 26 delegemiz var MYK üyemiz Mustafa Eraslan’da dahi  toplam 27 delegemiz benimle aynı düşüncededir dedi.

 

 

  İl Başkanı Eke geçtiğimiz günlerde teröristlerce kaçırılan CHP Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün le ilgili olarak yaşanan bu olay Türkiye cumhuriyeti devletinin kalbi olan TBMM’ye vurulmuş bir darbedir şeklinde açıklama yaptı. Eke sözlerini şöyle sürdürdü.

 

Kaçırılan CHP milletvekili serbest bırakılmıştır tabiki sevindirici bir durum ancak neresinden bakarsanız bakın lanet pkk terör örgütü bir anlamda istediği hedefine ulaşmıştır. Türkiye ve dünya kamuoyunda gündeme mührünü vurmuştur maksat hasıl olmuştur. Biz bunu Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kalbi olan TBMM’ye vurulmuş bir darbe olarak görüyoruz ve  esefle kınıyoruz  dedi.

 

 

Geçtiğimiz günlerde Erciyes tekir yaylasında düzenlenen alternatif zafer kurultayıyla ilgilide alternatif kurultay adı altında toplanan insanlar çok bu kadar vefalı ise ülkücünün partisi MHP’dir.ülkücülükteki hiyerarşik yapıya riayet edenlerdir dedi. Eke

 

Ülkücü hareket yaklaşık 44 yıllık bir hareket sözde alternatif kurultay adı altında toplanan insanlara şunu sormak istiyorum; “sizler bu kadar vefalı iseniz, sizler çok ciddi anlamda ülkücü iseniz, ülkücünün partisi MHP’dir ülkücülükteki hiyerarşik yapıya riayet edenler ancak ülkücü hareketin mensubu olduklarını söylerler ve kamu oyunda böyle takdir görür orada programı yapanlar 100 kişilik geçmişteki arkadaşımızdan oluşuyor Ozan Arif’de tabiî ki vaktiyle bu harekete hizmet etmiş birisi şuandaki durumu ,  tutumu, davranışı bizce hiç tasvip edilmemektedir diye konuştu.

 

  

 

   Mete Eke konuşmasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’in üç beş Mehmet şehit oldu  diye Meclis mi toplanır  sözlerine ise umarım dil sürtüşmesi olmuştur bu sözü talihsiz bir açıklama olarak görüyorum dedi.

 

 

  Eke son olarak terörle ilgili “terörle mücadele Part time”  olmaz biz vaktiyle terörle müzakere yapılmaz, mücadele yapılır mücadelede de devamlılık esastır dedik. Gelinen noktada haklı olduğumuz ortadadır açıklamasını yaptı.

 



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı