MERKEZ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MEZUNLARI

MERKEZ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MEZUNLARI

GELENEKSEL BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ

Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunları dördüncü geleneksel buluşması okul konferans salonunda gerçekleştirildi. Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği öncülüğündeki düzenlenen etkinlikte konuşan okul mezunlarından Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın,  okulda okuduğu dönemde aldığı alt yapı ve teknik bilgilerin avantajlarını Belediyecilik döneminde gördüğüne dikkat çekti.

Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunları dördüncü geleneksel buluşmaya Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk,  Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Burhan Karamustafaoğlu, Okul Müdürü Tekin Alpaslan ve mezunlar katıldı.

Programda konuşan Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tekin Alpaslan ise şunları kaydetti.  “77 yıllık köklü geçmişi boyunca binlerce mezun vermiş olan okulumuz mezunlarını bir araya getirip buluşturmak amacıyla Mezunlar Derneğimiz tarafından organize edilen 4. Geleneksel Mezunlar Buluşmasına katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Lisemiz 1942 yılından itibaren meslek eğitiminde her zaman önemli bir yere sahip olmuş ve birçok mezunu farklı alanlarda önemli başarılara imza atmıştır. Desteklerini okuldan esirgemeyen ve buluşmamıza katılan herkese tekrardan teşekkür ediyorum.”

Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Burhan Karamustafaoğlu konuşmasında buluşmaya gelen herkese teşekkür ederken şunları söyledi. “1942 yılından beri binlerce mezun vermiş, okul sayesinde meslek bilgisi kazandıran buluşmamıza katıldığınız için teşekkür ediyorum. Mezunlar Derneğimizin kuruluş amacı aslında sadece bir defa mezunları bir araya getirip kaynaştırmalarını sağlamaktan öte her birinin bu okulun kendilerine kazandırmış olduğu meslekle, edinmiş oldukları varlığın bu okula aktarabilmesini sağlamaktı. Bu konuda baya mesafe aldık. Bugün buraya gelip bizleri yalnız bırakmayanlar mezunlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah başka bir günde daha fazla bir kalabalıkla okulumuzun bahçesinde de bir buluşma yapacağız. Okulumuza desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Buluşma organizasyonumuzun ev sahipliğini yapan mezunlarımızdan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a da ayrıca teşekkür ediyorum. “

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ise konuşmasında bu okulda okuduğu dönemde aldığı alt yapı ve teknik bilgilerin avantajlarını Belediyecilik döneminde gördüğüne dikkat çekerken şunları söyledi. “Bizi en azından yılda bir defa da olsun bir araya getiren Mezunlar Derneğimize teşekkür ediyorum. Ancak daha sık olması da bizim elimizde. 1978 yılında bu okuldan mezun oldum ve üniversite eğitiminden sonra okulumuzda öğretmen olarak da beş yıl hizmette bulundum. Bu okuldan mezun olduğumuzun çok avantajını kazandığımızı söylemek istiyorum. Belediyecilik de 25. Yılımı çalışırken burada aldığım alt yapı bir teknik bilgi her zaman bana avantaj sağladı. Bu yüzden mutluyum ve gururluyum. Katılan tüm mezunlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca vefat etmiş öğretmen ve arkadaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. “

Buluşmada geçmiş dönem mezunları hasret giderek bol bol sohbet edip geçmişi yaad ettiler. Daha sonra mezunlar okul binasını gezdiler.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”