MERKEZ ÇARŞININ SORUNLARI

MERKEZ ÇARŞININ SORUNLARI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, merkez çarşının sorunlarının tespitine yönelik anket çalışması başlatıldığını belirtti.

Kayseri Ticaret Odası bünyesinde merkez çarşının sorunları ve çözüm yollarına yönelik komite kurulduğunu hatırlatan Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, komite toplantıları kapsamında değerlendirilmeye alınan anket çalışmasına başlandığını kaydetti. Başkan Hiçyılmaz, anketörlerin eğitimi ile başlayan çalışmaların kısa sürede sonlandırılacağını belirterek, “Anket çalışmasına ilişkin yapılan toplantımıza Melikşah Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut Özdevecioğlu, Merkez Çarşı Komitesi Başkan Yardımcısı Kadir Uslu ile anketörler katılmıştır. Ticaret Odası koordinasyonunda gerçekleştirilecek çalışma öncesinde anketörlerimize nasıl bir çalışma yapılacağına ilişkin detaylı bilgiler verilmiştir” dedi.
Hiçyılmaz, anket çalışmasının Kayseri’deki tüm tüccarlara yönelik olarak gerçekleştirileceğinin altını çizerek, “Bu kapsamda 20 anketörümüz tarafından belirlenen merkezlerde yaklaşık 3 bin kişi ile anket yapılacaktır. Sorunların net şekilde belirlenmesi ve çözüm yollarına ilişkin izlenecek yol haritasının oluşturulması amacıyla bu anketin önemli olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu.
Hiçyılmaz, merkez çarşının sorunlarına ilişkin; kısa, orta ve uzun vadeyi içerecek bir yol haritasının takip edildiğini ve hızlı adımlar atılarak çalışıldığını sözlerine ekledi.



1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı