MERKEZ MESLEK LİSESİ´NE

MERKEZ MESLEK LİSESİ´NE

TAM DONANIMLI LABORATUVAR?

   ?Endüstri Meslek Liselerimiz Geleceğin Yıldızı´ başlıklı sosyal sorumluluk projesi ile yola çıkan Mercedes Benz Türk firması ilimizin en köklü eğitim kurumlarından biri olan ve Kayseri Sanayisi´nin bugünkü konuma gelmesinde ciddi insan gücü desteği sağlayan Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nin motor bölümlerinin geliştirilmesine katkı vermek maksadı ile sponsor olarak tam donanımlı laboratuar yaptı?
Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde yapılan açılışa Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mercedes Benz Bayraktarlar Merkay A.Ş. Genel Müdürü Yavuz Çağlıişlek, Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Selçuk Erdem, öğretmenler ve öğrenciler iştirak ettiler?
Laboratuvar açılış törenin ilk konuşmasını gerçekleştiren Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Selçuk Erdem, ?Bizlerin görevi meslek okulları olarak ülkemizin hedefleri doğrultusunda gençlerimizi yarınlara en iyi şekilde hazırlamaktır. Bunun için gençlerimizi son teknolojiyle donatılmış bir şekilde yetiştirmek asli görevimizdir. Hem iş dünyamızın ihtiyaç duyduğu kalifiye elemanları yetiştirmiş hem de gençlerimizi yarınlara hazırlamış olacağız. Bu açıdan bugün açılışını yapacağımız laboratuvar bizim için daha da anlam kazanmaktadır? değerlendirmesinde bulundu?
Mercedes Benz Bayraktarlar Merkay A.Ş. Genel Müdürü Yavuz Çağlıişlek´de konuşmasında ?38 yıl önce mezun olduğum bu okulda böyle bir projenin içinde yer almaktan son derece mutlu ve gururluyum. Kayseri sanayisinin nitelikli iş gücüne sağlayacağı katkı nedeniyle bu projenin Kayseri için bir şans olduğunu düşünüyorum? ifadelerini kulandı.
Açılış törenin bir diğer önemli ismi Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise değerlendirmesinde ?Teorik eğitim önemli ama bunun yanında uygulama çok daha önemli. Bir doktor olarak tıp fakültesi bünyesinde hastane yanıbaşınızda olursa siz daha anlamlı işler yaparsınız. Eğer teorik olarak öğrenip piyasaya yada bulunduğunuz ortama o teorik bilgilerle sadece çıkarsanız hiçbir şey öğrenmediğinizi anlamış olursunuz. O açıdan uygulama çok önemli.? şeklinde konuştu.
Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık ?Eğer bir devlette kamu kurumları özel sektörle işbirliği yapıyorsa o devlet geleceğini daha iyi planlıyor demektir. Bir ülkede özel sektör eğer okularla işbirliği içindeyse oradaki okullar geleceğe daha iyi hazırlanıyor demektir? şeklinde konuştu?
Açılışa iştirak eden protokol mensuplarının konuşmaların ardından Mercedes Benz Türk firmasının katkıları ile laboratuvarın açılışı gerçekleştirildi?
HABER : C.USTEN



27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”