MEMUR İŞ BIRAKACAK

MEMUR İŞ BIRAKACAK

MEMURLAR MEYDANA İNİYOR - MEMURLAR 1 GÜN İŞ BIRAKACAK - HÜKÜMETLE YÜRÜTÜLEN TOPLU SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ ÇERÇEVESİNDE İSTEDİKLERİ MAAŞ ZAMMINI ALAMAYAN MEMURLAR, YARIN İŞ BIRAKMA EYLEMİNE GİDECEK. Türkiye Kamu-Sen ve KESK'e bağlı sendikaların başkanları,

Ziyarette konuşan Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Ali İhsan Öztürk, Sivil toplum kuruluşları, seçimlerin olmadığı süreçlerde vatandaşların sıkıntılarını dire getiren bir araçtır” diyerek iktidarın kurum ve kuruluşları ele geçirerek herkesi susturmaya çalıştığını savundu.
Öztürk, hükümetin memurları yok saydığını ifade ederek, Bize sadaka zammını reva gören iktidara karşı yarın bir eylem gerçekleştireceğiz. Bu bizim demokratik hakkımız. Memur kendisi ile alay ettirmeyecek ve yarın saat 10.00'da meydanda olacak” dedi.
İş bırakma nedeniyle memurlara herhangi bir ceza uygulanmayacağını söyleyen Öztürk, Bu bizim demokratik hakkımız ve bunu kullanacağız” diye konuştu.
KESK Dönem Sözcüsü Sedat Ünsal ise, hak arama mücadelesi içinde olduklarını belirterek, En temelde grev hakkımızı talep edeceğiz. Sadaka gibi maaş zammı talep eden hükümet ısrarını sürdürüyor. Çok büyük bir fedakarlık gösteriyormuş gibi yüzde 3.5+4 zammı teklif eden hükümet, bizlerle dalga geçmeye devam ediyor” dedi.
Ünsal, yarın saat 11.00'de Sivas Caddesi'nden Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüyerek hükümetin teklif ettiği maaş zammı artışını protesto edeceklerini bildirdi.

 



'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik