MEMUR-SEN ENGELLİLER HAFTASI KUTLANDI

MEMUR-SEN ENGELLİLER HAFTASI KUTLANDI

AYVERDİER: ?ENGELLİLER ÇALIŞTIKLARI ORTAMDA FAZLALIK GÖRÜLMEMELİ?

10-16 Mayıs engelliler haftası münasebetiyle Memur Sen  engelliler komisyonu üyeleri kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler. Toplantıda konuşan engelliler komisyonu başkanı Hayriye Ayverdier engelliler çalıştıkları ortamlarda fazlalık görülmemelidirler diye konuştu.

Düzenlenen toplantıya Memur sen il temsilcisi Aydın kalkan´da katıldı. Toplantıda konuşan engelliler komisyonu başkanı Hayriye Ayverdier engelliler çalıştıkları ortamlarda fazlalık görülmemelidirler diyerek şöyle konuştu.

Engelliler Günü bir kutlama günü değil farkındalıkları  artırma  günüdür. Bugün, engellilikten  kaynaklanan sorunlarla yüzleşme günüdür. Ülkemizde on milyondan fazla engelli vatandaşımızın çözüm bekleyen bir çok sorunu bulunmaktadır.

Sendikamız engelliler komisyonu olarak eğitimine bakılmaksızın yardımcı hizmetler sınıfında istihdam edilen engelli çalışanlarımızın sorunlarının ivedilikle çözüme kavuşturulmasının bizleri mutlu edeceğini belirmek isteriz. Memursen olarak eğitimde ve iş hayatında fırsat eşitliğinin sağlanması engelli vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmet alması olmazsa olmazımızdır. Yine hükümetimizin engelli çocuklarımıza verdiği destek bizleri memnun etmektedir. Ekonomi sorunlarından birine değinecek olursak, engelli maaşları konusunun ele alınması gerekmektedir. Çalışma hayatında yer almayan engelli vatandaşlarımız devletimizin ödediği engelli maaşlarının ailede kişi başına düşen gelirin hesaplanmasıyla bağlanması bu sınırın da düşük tutulması sonucu engelli aylıklarını alamamakta ve büyük bir mağduriyet yaşamaktadır

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı