MELMEK'TE YENİ BRANŞ

MELMEK

HASTA VE YAŞLILARA BAKIM KURSU

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Meslek Edindirme kursları bünyesinde bir ilke daha imza atarak,Hasta ve Yaşlılara Bakım Kursu açtıklarını duyurdu….

Hasta ve Yaşlılara Bakım Kursu'nun vatandaşlardan gelen yoğun talebi karşılamak için açtıklarını belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç  Hasta ve yaşlılara şefkat göstermek, yardım etmek ve ihtiyaçlarını gidermek bizim dinimizin bir gereği ve insan olarak yapmamız gereken en önemli görevlerimiz arasındadır. Bunu yaparken de  bilinçli ve donanımlı olarak yapmak elbette daha da faydalı ve önemlidir. Evinde  yatalak hasta ve bakıma muhtaç yaşlıları olanlar ve bunu bir meslek gibi görüp,bilinçli bir şekilde bu işi yaparak aile bütçesine katkı sağlamak isteyenler için son derece önemli bir fırsat sunuyoruz.İnanıyorum ki bu kurs,büyük talep görecek ve şu an için iki kurs merkezinde açmayı düşündüğümüz kursumuzu bütün tesislerimizde hayata geçireceğiz.” Değerlendirmesinde  bulundu…

Keykubat ve Mimarsinan Şirintepe Sosyal ve Spor Tesisleri'nde açılacak olan Hasta ve Yaşlılara Bakım kursu 4 Mayıs tarihinde başlayacak ve Eylül ayı içerisinde sona erecek.490 saat sürecek kurs sonunda eğitimini başarı ile tamamlayan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek.

30 Nisan tarihinde kayıtların sona ereceği kursa katılmak isteyenler için 14 yaş sınırı bulunmakta olup,vatandaşlar kurs için kendilerine en yakın kurs merkezine yada Melikgazi Belediyesi Kültür Merkezi'ne 1 adet nüfus cüzdanı fotokopisi ve öğrenim belgesi ile birlikte müracaat edebilecek.



Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi