MEL-MEK ÇOCUK BAKIM ELEMANI KURSU

MEL-MEK ÇOCUK BAKIM ELEMANI KURSU

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince her yıl iki dönem olarak düzenlenen Sanat ve Meslek Edindirme Kursları ile Kayseri sanayisine, endüstrisine, hizmet sektörüne, özel kurum ve kuruluşlarına kalifiyeli ara eleman yeti

- Melikgazi Belediyesi olarak 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında Sanat ve Meslek Edindirme Kursları’nın 24 ayrı branşta 19 ayrı merkezde dershanede verilmeye başlanıldığını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Biz belediye olarak özellikle ilimizde dokuma ve ev tekstili konusunda fabrikalara kalifiyeli ara eleman yetiştiriyoruz. Hobisi olan veya meraklılara bu işin ustalığını öğretiyoruz. Boş zamanlarını değerli ve üretken bir çalışma ile değerlendirmelerini sağlıyoruz. Ev hanımlarına, genç kızlarımıza çocuk bakım elemanı kursları ile iş bulmalarına yardımcı oluyoruz. Çünkü özellikle anaokulu, kreş, hastaneler ile sosyal hizmet kuruluşlarında ara eleman olarak aranılmaktadır. Dolayısı ile Melikgazi Sanat ve Meslek Kursları adeta eğitimi ekonomiye dönüştüren merkezler olmaktadır“ dedi. Çocuk Bakımı Elemanı Kursu’nun 108 ders saati üzerinden verildiğini ve kurs sonrası başarılı olanlara Milli Eğitim onaylı sertifika verildiğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, kursların 9 ay süreceğini ve ilk etapta teorik bilgiler sonrası derslerin uygulamalı olarak verildiğini kaydetti.
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Çocuk Bakım Elemanı Kursu’nda modüler sistemde 58 üniteden oluşan bir ders programı uygulandığını da sözlerine ekledi.



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı