MELİKGAZİLİYE 451 LİRA 50 KURUŞ HİZMET VE YATIRIM BORCU

MELİKGAZİLİYE 451 LİRA 50 KURUŞ HİZMET VE YATIRIM BORCU

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2014 yılı bütçesinin Melikgazi Belediyesi Meclisince 230 milyon lira olarak kabul edildiğini hatırlatarak, 2014 yılı bütçesi ile Ağırnas ve Sarımsaklı bölge halkına da hizmet sunulacağını söyledi.

2014 yılı bütçesinin 230 milyon lira olduğunu ve bunun 197 milyon 800 bin liralık bölümün yatırıma ve hizmete yönelik olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesinin bütçeleri, bütçelerin gerçekleşme oranları; yatırım ve hizmetleri hakkında fikir vermektedir. Çünkü bütçelerin genellikle % 85’den fazlası yatırım ve hizmetlerde kullanılmaktadır. Bütçe gerçekleşme oranları ise çok yüksek olmaktadır. Son 15 yıldır yapılan yatırımlar, ilçemizin fiziki haritasını değişmiştir. Gecekondusuz bir yerleşim, cadde ve kaldırımlarında el arabası bulunmayan, sokaklarında at arabası olmayan bir şehir olarak merkez ile ilçenin en uçra yerinde aynı hizmet kalitesi yatarımlar yapılmaktadır. Aynı şekilde 2014 yılı bütçemiz ile gerçekleştirilecek yatırım ve hizmetler ile semtlerin değil ilçenin fiziki yapısı değişecektir. Katılımcı bir demokrasi ile bir yönetim sergilenecek olup, melikgazi hizmeti her yerde olacaktır. “ dedi.
Melikgazi ilçesinin 509.309 kişi olduğunu 2014 yılı bütçesinin 230 milyon lira olarak kabul edildiğini buna göre her Melikgaziliye 451 lira 50 kuruşluk bir yatırım gerçekleştirileceğini kaydeden Memduh Büyükkılıç, bütçenin tutarının dahi bir anlam ifade ettiğini sözlerine ekledi.

 



'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik