MELİKGAZİ´DE 6 GÜNDE 1378 ÖĞRENCİYE

MELİKGAZİ´DE 6 GÜNDE 1378 ÖĞRENCİYE

REHBERLİK HİZMETİ VERİLDİ

Üniversiteye giriş sonuçlarında öğrenci ve velilerimize doğru tercih yapmaları konusunda yardımcı olabilmek için İletişim Merkezinde 7 ile 14 Ağustos Tarihleri arasında hizmet sunan Tercih Masası oluşturduklarını hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bu süre zarfında 1378 öğrenciye tercih konusunda yardımcı olunduğunu söyledi.

Melikgazi Belediyesi olarak yapılan tercihlerde öğrencilerin talepleri doğrultusunda, şehir, üniversite, fakülte ve meslek tercihlerin sıralanmasına rehberlik yaptıklarını belirten Başkan Büyükkılıç ?Üniversiteli adaylara açıklanan sonuçlar doğrultusunda meslek tercihleri konusunda uzman ekiplerce yardımcı olduk. Eğitimin ve Eğitimcinin Dostu bir belediye olarak bünyesinde kurduğumuz stantlarda öğretmenlerimiz tarafından doğru yönlendirmelerle öğrencilerimize yol gösterdiler, üniversite ve meslek tercihlerinde katkıda bulundular. Bir bakıma mesleklerini belirleyerek yaşamlarını yön verdiler? dedi.

Melikgazi Belediyesi İletişim Merkezinde 07-14 Ağustos 2018 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde öğrencilere tercih hizmeti verdiğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, Türkiye´yi 2023 hedeflerine ulaştıracak gençlerimiz için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını bu neden ile gençlere doğru tercih doğru eğitim konusunda yardımcı olduklarını kaydetti.

Üniversite adayları ve aileleri de tercih Masası ile daha bilinçli, doğru ve etkin tercih yaparak yaşamlarına yön verdiklerini belirterek, ücretsiz olarak rehberlik desteği sağlayan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´a ve ekibine teşekkür ettiler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı