MELİKGAZİ BELEDİYESİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ

100 BİN KİŞİYE HİTAP EDECEK POLİKLİNİK İÇİN ADIM ATTI?

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Meclisi olarak, bugün yapılan Haziran ayı 2. oturumunda Mimarsinan - Behçelievler Mahallesi?nde mülkiyeti belediyemize ait olan alanda Semt Polikliniği yapılması konusunda meclis üyelerince oy birliği ile karar alındığını açıkladı?
Toki, İldem, Beyazşehir, Serkent ve Koramaz Vadisi olarak bilinen Gesi, Gürpınar, Bürüngüz, Ağırnas, Turan, Subaşı Mahallelerini içine alan yaklaşık 100 bin nüfusu bünyesinde barındıran bölgede halkın yoğun taleplerini karşılamak adına semt polikliniği yapma kararı aldıklarını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ?Sağlıkta eğitimde sporda kültür ve sanatta kısacası her alanda Melikgazi referans hizmetleri ile ön plana çıkmaya devam ediyor. Daha önce Danışmentgazi ve Mimarsinan Şirintepe Mahallelerinde Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonu yaparak sağlık bakanlığına teslim ettik ve şu anda vatandaşlarımıza bu tesislerimiz hizmet vermektedir.Göreve geldiğimiz ilk günden beri önemsediğimiz hizmeti ayağa götürme ve sorunları yerinde çözme anlayışı ile hareket ediyoruz. İçerinde en az 10 uzman hekimin görev yapacağı Semt Polikliniğini en kısa sürede yaparak,sağlık alanında yaptığımız hizmetlere bir yenisini daha ekleyeceğiz.?değerlendirmesinde bulundu?.
Yapılacak Semt Polikliniğinin Sağlık Bakanlığı?ndan alınan olur ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi?ne 10 yıllığına tahsis edileceğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, Semt Polikliniği ile ilgili olarak 05 Haziran 2015 Cuma Günü Saat 10:30 da Valilik makamında protokol imzalayarak, bir an önce çalışmalara başlayacaklarını sözlerine ekledi.



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı