MELİKGAZİ BELEDİYESİ

MELİKGAZİ  BELEDİYESİ

10 AYRI SEMTE, 10 TAKSİ DURAĞI YAPTIRACAK

HABER İZLE

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlçe sınırları içerisinde ilk etapta 10 ayrı semtte taksi durağı yaptırılacağını  duyurdu….

Çevresi ve Kayseri kent mimarı ile bütünleşen projesi ile Taksi Duraklarının şehre ayrı bir vizyon katacağını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç Melikgazi belediyesi çevresi ve doğa dostu bir belediyedir. Bunu her fırsatta çalışmaları ve yatırımları ile belgelemektedir. Şehrin planlamasına, imarlı gelişimine büyük önem veriyoruz. Melikgazi olarak şehrin estetik görünümüne yapılan çalışmaların çevresi ile uyumuna da önem veriyoruz. Kayseri yüzyılların birikimi ile bir kültür mozağı oluşturmuştur. Bu oluşumu olumlu olarak kullanmak ve şehre yansıtmak istiyoruz. Bu açıdan her köşe başında rastgele kurulan adeta kulübe görünümündeki taksi duraklarını kaldıracağız. İlk etapta 10 taksi durağını şehrin merkezinde inşa edeceğiz. Bireyler bu yapıyı görünce taksi durağı olduğunu anlayacaktır. Çünkü yapısı ile bir standart getirilecek ve işlevlik kazanacaktır. Şehrimizde artık rastgele prefabrik yapılar ev iş merkezleri dönemi sona ermiştir ”değerlendirmesinde  bulundu…

Kayseri'ye ve Kayserililere yakışır şehir estetiğine ve görsel güzelliğine yakışır bir proje hazırladıklarını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, ilk etapta 10 adet yapılacağını ancak zaman içerisinde tüm taksi duraklarını aynı yapıda birleştireceklerini kaydetti.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç,10 ayrı taksi durağının inşası ve yerleşterilmesi ihalesinin 3 Mart 2015 günü saat: 11.00' de Belediye Encümen salonunda gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”