MELİKGAZİ PERSONELİNE MESLEK İÇİ EĞİTİM

MELİKGAZİ PERSONELİNE MESLEK İÇİ EĞİTİM

Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 21. yüzyılın bileşim ve bilgisayar çağı olduğunu ve artık her alanda bilgisayarlı makinelerin üretimden başlayan bir süreçte insanoğlunun günlük yaşamının bir parçası olduğunu bildirdi.

Melikgazi Belediyesinin 1989 yılında kurulmasından itibaren bilgisayar ile iş ve işlem yapmaya başladığını ve 24 yıl içerisinde artık dokunmatik, kablosuz ve saniyeler içerisinde işlem yapıldığını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediye Personelinin sürekli hizmet içi eğitimlerle güncel gelişmeler ve teknolojik buluşlar ile ilgili bilgilendirildiğini belirtti.

Melikgazi Belediye çalışanlarına otomasyon yazılım sistemi ve bu sistem ile yapılabilecek hizmet ve çalışmalar hakkında Bilgi İşlem müdürü Şeref Şık tarafından eğitim semineri verildiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, şunları kaydetti:

 ``Bilgisayar gelişmelerin her zaman takip edilerek uygulanması hakkında kullanıcıların bilgilendirilmesi ve öğretilmesi gerekmektedir. Çünkü bilmeyen ve gelişmeleri takip edemeyen hizmet veremez. Bu her meslek için geçerlidir. Tıp doktorları, Mühendisler, Ziraatçılar vb her meslek gurubunda çalışanlar gelişmeleri ve buluşları takip etmeseler müşteri kaybeder. Belediye hizmetinde bilmeyen ve takip etmeyen hizmet veremez. Bu açıdan biz hizmet içi eğitimi önemsiyoruz. Artık kurum ve kuruluşlarda hizmetler dokunmatik olarak verilmektedir.``

 Bilgi İşlem Müdürü Şeref Şık ise seminerde, otomasyon yazılımındaki gelişmeler, yazılımın uygulanabilirliği, otomasyon sisteminde diğer kurum ve kuruluşlar ile bağlantı ve bilgi akışı gibi konularda bilgiler verdi. Bilgisayar sunumu ile yapılan seminer soru-cevap şekilde yapılan görüşmeler sonunda tamamlandı. Hizmet içi eğitim seminerine katılanlara birer katılımcı belgesi verildi.



7/24 kütüphane uygulaması gençlerden tam not aldı

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye