Melikgazi Kayseri lige galibiyetle başladı

Melikgazi Kayseri lige galibiyetle başladı

Melikgazi Kayseri 71-69 Beşiktaş

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi temsilcimiz Melikgazi Kayseri Basketbol ligin ilk haftasında evinde konuk ettiği Beşiktaş’ı 71-69 yenerek lige moralli başlamış oldu.

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde sezonun ilk hafta maçında evinde Beşiktaş’ı konuk eden Melikgazi Kayseri Basketbol’da oyuncular taraftarın desteği ile ilk haftayı galibiyetle kapamanın sevincini yaşadılar.

Karşılaşmanın daha ilk dakikalarından itibaren oyuna hızlı başlayan ancak rakibinin de oyunda dengeyi kurması ile ilk periyotta 19-20 araya giren temsilcimiz ikinci periyotta taktiksel hataları fazla yapmadı. Karşılaşmanın ikinci periyodunda oyuna ağırlığını koyan temsilcimiz 18 sayı kaydederek ilk yarıyı 37-34 önde tamamlamış oldu.

Karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde üstünlüğünü sürdüren ve rakibine fırsat veremeyen Melikgazi Kayseri’de oyuncular attıkları basketler sayesinde periyodu 21-17 önde tamamlayarak skoru da 58-51’e getirmiş oldular. Maçta son periyotta her iki takımda mücadele isteğini ortaya koydu. Rakip Beşiktaş’ta oyuncuların tecrübeleri karşısında Melikgazi Kayseri Basketbol’da oyuncular geriye düşseler de ilk 3 periyotta kazanılan sayılar sayesinde maçı 71-69 kazanarak ligin ilk hafta maçını galibiyetle tamamlamış oldular.

Haber: Mustafa Gürbüz 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’