Melikgazi Kayseri Basketbol’un sonu karanlık

Melikgazi Kayseri Basketbol’un sonu karanlık

Melikgazi Basketbol 71-72 Hatay B.B.Spor

Melikgazi Kayseri Basketbol, ligin ikinci yarısında oynadığı müsabakalarda istenilen sonuçlara imza atamaması ligin sonuna doğru sıralamada yaşadığı gerilemeyi durdurmuyor. Aldığı bu sonuçlarla kulüp düşme potasından çıkamıyor.   

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Melikgazi Kayseri Basketbol Takımı ligdeki 15.hafta karşılaşmasında evinde Tufan Metalurji Hatay Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti. Ligin ikinci yarısının ikinci maçında Melikgazi Basketbolda sporcuların rakibi karşısında 3.periyotta varlık göstermesi de mağlubiyeti engelleyemedi. 

Hatay karşısında periyotlarda istenileni ortaya koyamayan temsilcimiz 1.periyodu 17-21 geride tamamladı. 2.periyotta da 34-37 geriye düşen Melikgazi Kayseri Basketbol da oyuncular 3.periyotta dengeyi sağlamasını bildiler ve 54-54’lük sonuç ile 4.periyoda başladılar. Son periyotta istenileni yapamayan ve son ana kadar rakibi karşısında öne geçme hesapları yapan temsilcimiz salondan 71-72 mağlubiyetle ayrıldı.       

Ligde istenilen sonuçlara imza atılmaması nedeniyle sıralamada da bir hayli altta yer alan Melikgazi Belediyespor’da tehlike çanları çalmaya devam ediyor. Ligden düşme potasında yer alan 4 takımdan birisi olan Melikgazi Kayseri Basketbol’da bu durum taraftarında moralini bozuyor. Yıllardır Avrupa da adından başarı ile söz ettiren temsilcimizde son zamanlarda yaşanan bu durum karşısında mevcut yönetimin ne yapacağı ise merakla bekleniyor. 

Haber: Mustafa Gürbüz



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti