Melikgazi Kayseri Basketbol tekrar etmek istiyor

Melikgazi Kayseri Basketbol tekrar etmek istiyor

Beşiktaş ile 2.yarı maçında karşılaşacak

Melikgazi Kayseri Basketbol, ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Beşiktaş’a konuk olacak. Ligin 14.hafta müsabakasında ilk yarıda olduğu gibi rakibine mağlubiyet yaşatarak evine dönmek istiyor.   

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Melikgazi Kayseri Basketbol Takımı ligdeki 14.hafta karşılaşmasında deplasmanda Beşiktaş’a konuk olacak. Ligin ikinci yarısının ilk maçı olan Beşiktaş müsabakası 08 Ocak 2023 Pazar günü saat 17.30’da Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde oynanacak. 

Ligin ilk yarısının son maçında menajeriyle yollarını ayıran ve bu şekilde deplasmana giden temsilcimizde oyuncuların morallerinin yüksek olması dikkatlerden kaçmamıştı. Rakibi karşısında galibiyeti çok istemesine karşın son periyotta yapılan ferdi hatalarla müsabakayı kaybetmesine karşın oyuncuların bu hafta bu kaybın telafinin yapacaklarını ifade edildi. 

Karşılaşma öncesinde hazırlıklarına devam eden temsilcimiz de ilk yarıda olduğu gibi Beşiktaş karşısında da galibiyet alarak sahadan ayrılacaklarını ifade eden oyuncular bu galibiyetin başlangıç olacağı mesajını da verdiler. Ligin ikinci yarısında farklı bir takım olmak isteyen temsilcimiz de bu değişimin Beşiktaş maçıyla sahada kendisini göstermesi bekleniyor. 

Haber: Mustafa Gürbüz



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’