MELİKGAZİ İLÇE TEŞKİLATI YENİKÖY MAHALLE TOPLANTISINI YAPTI

MELİKGAZİ İLÇE TEŞKİLATI YENİKÖY MAHALLE TOPLANTISINI YAPTI

Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi İlçe Başkanlığı tarafından yapılan Mahalle Toplantılarının bir yenisini Yeniköy Mahallesinde yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı toplantıda mahalle sakinlerinin sıkıntıla

Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi İlçe Başkanlığı tarafından yapılan Mahalle toplantılarının 14’ncüsü Yeniköy Mahallesinde geniş katılım ile gerçekleştirildi. Mahalle toplantısına Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Kayhan, Mustafa Hashalıcı, MHP Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Mustafa Hashalıcı, Kayseri’de ciddi imar uygulamalarının olmadığını dikkat çekerek “ Kayserinin borcu olmadığını söyleniyor ancak 30 Trilyon Melikgazi Belediyesine kredi alındı” dedi. Hashalıcı kaldırım taşı yapımının ise belirli müteahhit firmalara verildiğini ifade etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kayhan ise yaptığı konuşma da Milliyetçi Hareket Partisine sahip çıkılmaz ise gelecek dönemlerde çocuklarımız dikta bir rejimle yaşamak zorunda kalacak dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş ise konuşmasında AKP Hükümetine yüklendi. Yücebaş gezi parkı olaylarına dikkat çekerek ” Türkiye’nin gezi park ile yatıp gezi parkı ile kalktığını belirterek “Milletin kafası Çarşamba pazarı olmuş durumda” dedi.
Yücebaş, ülke yaşanan olaylar karşısında Başbakan’ın tansiyonu düşürmek yerine Kasımpaşa ağzı ile gerilimi tırmandırdığını vurgulayarak “ Başbakan Yurt dışı gezisinden dönüyor, sanki sürgünden gelen bir başbakan edası ile kamu araçları seferber edilerek, işten çıkarılma tehdidi ile Havaalanına doldurulan insanlar tarafından karşılanıyor” dedi.

 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı