MELİKGAZİ ÇOCUK MECLİSİNDE SEÇİM HEYECANI

MELİKGAZİ ÇOCUK MECLİSİNDE SEÇİM HEYECANI

Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi Merkez şube başkanlık seçimi,belediye meclis salonunda yapıldı. Büyük heyecana sahne olan seçimde 9 başkan adayı başkan olabilmek için yarıştı. Yapılan oylamada 72 oy alan Ömür Yücegöğ çocuk meclisinin 2012-2013 eğitim ö

Kurulduğu günden bu zamana kadar binlerce çocuğa ev sahipliği yaparak onlara kucak açan Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisinden bugün her zamankinden farklı bir heyecan yaşandı. Günler öncesinden başlayan başkanlık yarışı meclis salonunda yapılan seçim ile sona erdi. 9 başkan adayının kıyasıya mücadelesine sahne olan seçimlerde ilk olarak başkan adayları tek tek kürsüye çıkarak vaatlerini sıraladılar. Başkan adayları ile birlikte,onları destekleyen arkadaşlarının yanı sıra solunda bulunan velilerde bu büyük heyecana ortak oldular. Konuşmaların ardından 190 üye tek tek yeni başkan ve yardımcılarını seçmek için oy kullandı.
Yapılan oylama sonucunun ardından Çocuk Meclisinin yeni başkanı üyelerin 72’sinin oyunu alan Sümer Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Ömür Yücegöğ oldu. Başkan yardımcılıklarına ise 44 oy alan Buse Şahin ve 24 oy alan Nazmiye Taşçı seçildi.
Başkanlığa seçilen Ömür Yücegöğ sonuçların ardından büyük sevinç yaşarken, başkan adayı Buse Şahin ise seçimi kaybetmenin üzüntüsü içerisinde gözyaşlarını tutamadı.
2012-2013 eğitim öğretim döneminde çocuk Meclisi merkez Şube başkanlığını yürütecek olan Ömür Yücegöğ “Bana oy veren vermeyen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. El birliği içerisinde çok güzel faaliyetler yapacağız. Çocuk Meclisini daha ileri sevilere taşımak için, seçim öncesi verdiğim vaatleri ilerleyen zamanlarda tek tek yerine getireceğim. Biz çocuklara kucak açan ve bizim her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a da bütün arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyor, bütün çocukları çocuk meclisine üye olmaya davet ediyorum” dedi.

 



27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”