MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NDEN KLASİK ARAÇ KONVOYU

MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NDEN KLASİK ARAÇ KONVOYU

ÇOCUK BAYRAMI’NA ÖZEL KLASİK ARAÇ KONVOYU

Melikgazi Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla klasik araçlarla ilçe genelinde nostaljik eğlenceli bir tur düzenledi.

Melikgazi Belediyesi ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ kutlamalarının vazgeçilmezi haline gelen klasik araç konvoyunu bu yılda hayata geçirerek ilçe çocuklarının gönlünü aldı.

Tüm çocukların bayramını kutlayan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı heyecanını evlerinde olan vatandaşlarımıza hissettirdik. Klasik Araç Otomobilciler Derneği ile birlikte yaklaşık nostaljik klasik araçlarla Melikgazi’ye güzel anlar yaşattık. 23 Nisan dünya çocuklarının bayramı. Çocuklarımız pandemi döneminde çok sıkıldılar, okullarına gidemiyorlar. Bugün de maalesef sokağa çıkma yasağı var. Ancak biz çocuklarımıza böylece güzel hediyeler vermiş oluyoruz. İnşallah salgından sonra Çocuk Bayramı sevincini hepimiz geçmiş yıllarda olduğu gibi hep birlikte, omuz omuza, coşkuyla okullarda, meydanlarda kutlayacağız. Bu kapsamda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ediyorum. Biz Melikgazi Belediyesi olarak tüm çocuklarımıza hediye 80 günde 80 tane park yaptık. Biz çocuklarımız için aynı zamanda Erciyes Üniversitesinde yapılan Kanser ve Kemik İliği Hastanesi'ne 3 milyonun üzerinde destek veriyoruz.  Burada çocuklarınız için ilave olarak 2 tane de oyun parkını yapma sözü verdik. Çocuklarımız bizim her şeyimiz, geleceğimiz. Bugün onlar için klasik araçlarla eğlenceli bir şehir turu attık. Vatandaşlarımız da balkonlardan camlardan bu güzel ve renkli konvoyunuzu izleyerek keyif aldılar. Evlerinden heyecanımıza ortak oldular. Salgından bunalan vatandaşlarımıza, çocuklarımıza biran olsun neşe kaynağı olduysak ne mutlu bize. Bu vesile ile bir kez daha 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk  Bayramını tebrik ederim." değerlendirmesinde  bulundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"