MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NDEN İKİ AÇILIŞ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NDEN İKİ AÇILIŞ

BARIŞPINARI PARKI VE NASRULLAHZADE CAMİİ AÇILDI

Melikgazi Belediyesi’nin Altınoluk Mahallesi’nde 7 bin 500 metrekare alan üzerinde yaptığı Barış Pınarı Etkinlik Alanı ve Nasrullahzade Vakfının yapımını tamamladığı Nasrullahzade Cami'nin açılışı yapıldı. Törende konuşan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “ geride sizi hatırlatacak güzel hayırlar yaparsanız hiç unutulmazsınız. Nasrullahzade Vakfı da böyle güzel bir hayrı hayata geçirdi. İnşallah hiç unutulmayacak” değerlendirmesinde  bulundu.

Açılış törenine Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki,  AK Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız, İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve muhtarlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Memduh Başkanımız zamanında başlayan ve vakfın yapımını üstlendiği camimize bizde destek vererek kısa sürede tamamladık. Nasrullahzade Vakfı’nın yapımını üstlendiği Melikgazi Belediyesi’nin çevre düzenini yaparak destek olduğu Nasrullahzade Camimiz hayırlı olsun dedi ve şöyle konuştu.. 7 bin 500 metrekare alanı bulunan Barış Pınarı Etkinlik Alanımızı da yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Çevreye güzel bir görünüm kazandırdı. Mahalle sakinleri burada spor, yürüyüş ve koşu yapıyorlar. Çocuklarımız bisiklet ve paten sürüyor. İşlevsel güzel, vatandaşlarımızın rahat nefes aldığı bir alan oldu. Pandemiden sonra burada birçok etkinlik yapacağız.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç  ise “Belediyeler, dernekler ve kurumlar olarak hayırlı hizmetlerin hepsinde varız diyerek şöyle konuştu Güzel bir dayanışma içinde çok güzel işler ortaya çıkıyor. Bugün açılışı yapılan cami ve etkinlik alanının hayırlı olmasını dilerim.” diye konuştu.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise, “Geride sizi hatırlatacak güzel hayırlar yaparsanız hiç unutulmazsınız. Nasrullahzade Vakfı da böyle güzel bir hayrı hayata geçirdi. İnşallah hiç unutulmayacak. Bu güzel hizmetlerin hayata geçmesinde emeği olanlara teşekkür ederim  “diyerek şöyle konuştu…

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ise yapılan her hizmetin Kayseri’ye değer kattığını söyleyerek yeni iki yatırımın hayırlı olmasını diledi.

 Yapılan konuşmaların ardından  Nasrullahzade Cami'nin açılışı yapıldı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi

"Erciyes'te yaz mevsimi de dolu dolu geçecek"

Büyükkılıç: "Kapuzbaşı Şelalelerimiz ziyaretçi akınına uğruyor"

Rektör Karamustafa: "Türkiye, turizm açısından örnek ülkeler arasında”

Kayserililer, bayram tatilinde Millet Bahçesi'ne akın etti

Çocuklara özel kitap fuarı ve şenliği

Jandarma bayramın acıya dönüşmemesi için tedbirleri üst seviyeye çıkardı

Kayseri Üniversitesi, işgücü piyasalarında ihtiyaç duyulan alanlarda eğitim veriyor

Fikirlerin yatırıma dönüşeceği proje: '7/24 Kütüphane ve Bilgiyi Geliştirme Merkezi'

Büyükşehir’in örnek projesi ‘Sırdaşın Olayım’ vatandaşların hizmetinde

Ramazan etkinliklerini 1,5 milyon kişi ziyaret etti