MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NDEN BİR GÜNDE İKİ AÇILIŞ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NDEN BİR GÜNDE İKİ AÇILIŞ

Melikgazi Belediyesi ve Hayırseverler işbirliği ile Battalgazi Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Fatma-Kemal Şallıoğlu Camisi ile Ahsen İfakat İlgen Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin de iştirak ettiği törenle açıldı.

Cuma namazı sonrası Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan törene AK Parti Genel Başkan  Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin yanı sıra   AK Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız, Hülya Atçı Nergis,  Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Adnan İncetoprak, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan, İlçe Belediye Başkanları, İl Protokolü, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, bölge sakinleri katıldı.

Törenin ilk konuşmasını yapan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Her hafta birkaç açılış ve temel atma gibi etkinlikler ile hizmet zincirimiz devam ediyor. Bugün iki açılışı yapıyoruz. Battalgazi Mahallemiz kentsel dönüşüm ile yenilenmektedir. Yeni ve çok katlı modern yapıları ile adeta mahalleyi yeniledik. Yenilenen mahallemizde cami ile diyanet eğitim ve kültür sitemizi de hayırseverlerimizin katkıları ile tamamlayarak hizmete sunuyoruz. Battalgazi yoğun nüfusu ile birlikte şehrimizin yeni yüzü, yenilenen semtlerimizden biridir. Hayırseverimiz ile camiyi ve eğitim-kültür merkezinin açmanın gururunu yaşıyoruz. Cenabı Allah herkese böyle güzel hayırlar yapmayı nasip etsin. Bu güzel hayırları için teşekkür ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’da  “Ben değil biz kültürü ile yatırım ve hizmetleri yapıyor ve hep beraber hizmete sunuyoruz. Şehrimiz büyüyor ve ihtiyaçlarda giderek artıyor. Hayırseverlerimiz, Sadaka-i cariyenin en güzel örneğini sergiliyor. Hayırlı olmasını dilerim” ifadesini kullandı.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise caminin Melikgazi’ye ve Kayseri’ye hayırlı olmasını dileyerek şöyle konuştu “Allah hepimizi hayır işleyenlerden eylesin. Kayseri hayırseverlikte zirve bir şehirdir. Bu güzel hayrı yaptığı için Hayırseverlerden Allah razı olsun.”

Protokol konuşmaları sonrası AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, hayırseverlere teşekkür ederek birer buket çiçek takdim ettiler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"