MELİKGAZİ BELEDİYESİDEN ŞİŞME KIZAK TESİSLERİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİDEN ŞİŞME KIZAK TESİSLERİ

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak 4 mevsim turizm ilkesi ile başlatılan turizm yatırımlarına destek olmak amacı ile kış sporlarının alt yapısı için başlatılan programa mali destek sağlanacağını söyledi.

Öncelikle turizm altyapısının ilk basamağı olan snow-tubing projesini inşa edeceklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi olarak bölgenin sosyal, kültürel, eğitimsel ve sportif gelişmesine öncelik eden her projeyi desteklemekteyiz. Kış sporlarına yatırım, uygulama ve geliştirme çalışmasına mali destek sağlayarak turizm yatırımına katkı sağlayacağız. Erciyes Dağı Kış Sporları Merkezi olma yolunda önemli bir adım daha atmıştır. Bu adımlarda Melikgazi Belediyesinin önemli katkısı olmaktadır. Erciyes Dağının ilçemiz sınırları içerisinde olması bizim için ayrı bir önceliktir. Melikgazi Belediyesi olarak 4 mevsim spor yapılabilinecek tek tesis olacak olan snow-tubing belediyemizce inşa edilecektir.” dedi.
Kayseri ilinin coğrafi ve doğa yapısı ile 4 mevsim spor yapılmasına uygun ender merkezlerden biri olduğunu ifade eden Büyükkılıç, Yamula da Su Sporları, Erciyes Dağının Kayak ve Yürüyüş, Ali Dağında Paraşüt, Zamantı Irmağında Bot ve Kano yarışları gibi birçok farklı alanda spor yapılabilineceğini sözlerine ekledi.

 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’