MELİKGAZİ BELEDİYESİ TAŞKIN SU KANALI YAPTI

MELİKGAZİ BELEDİYESİ TAŞKIN SU KANALI YAPTI

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Melikgazi Belediyesince Erenköy Mahallesinde yaptırılan Taşkın Su Kanalının açılış törenine katıldı. Yapılan açılış töreniyle 1850 metre uzunluğundaki kanalla birlikte 4 şeritli asfalt yol ve kanal üzerindeki 9

Erenköy Mahalle muhtarlığı önünde düzenlenen taşkın su kanalı açılış töreninde ilk sözü Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç aldı.

 Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise konuşmasında Türkiye’nin büyüdüğünü ve geliştiğini ancak Kayseri’nin daha çok büyüdüğünü ve geliştiğini, çalışmalarının örnek alındığını ve Kayseri Modeli kavramı ile belediye çalışmaların adeta ders konusu olduğunu ifade etti.

 1850 metrelik çalışmanın vatandaşların kullanımı açısından çok fonksiyonel olduğunun altını çizen Vali Orhan Düzgün`de çalışmalarından dolayı Melikgazi Belediye Başkanı Büyükkılıç ve ekibine teşekkür etti.

 Açılış töreninde son olarak küsüye  Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ise konuşmasında Kayseri belediyelerinin geleceğe yatırım yaptığını ve seçimlik değil halkın gerçek ihtiyaç ve taleplerini yerine getirdiklerini belirtti.

 Yapılan konuşmaların ardından yol üzerine gerilen kurdede protokol tarafından kesildi.

                Melikgazi Belediyesince yapımı tamamlanan  Taşkın Su Kanalının açılış törenine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Valisi Orhan Üzgün, Büyükşehir Belediye BaşkanıMehmet Özhaseki, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Melikgazi KaymakamıHasan Karahan, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, OSB Başkanı Ahmet Hasyuncü, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, Melikgazi Belediye Meclis Üyeleri, DSİ Yetkilileri, Belediye Birim Müdürleri ile muhtarlar ve çok sayıda semt halkı katıldı.



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı