KANALIMIZA ABONE OL
YEREL BASINA DESTEK OL
![]() |
Uğur ALTUNER editor@kayserihaber.com.tr |
66. PANCAR ALIM KAMPANYASI VE ŞEKER SEKTÖRÜ HAKKINDA KARŞILIKLI GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR
PANDEMİDEN ETKİLENEN KİRACILARINA DESTEK OLUNACAK
KAYSERİ ULAŞIM A.Ş. ‘COVİD-19 GÜVENLİ HİZMET BELGESİ’ ALDI
ÇALIŞMALAR VE ÜRETİMLER HAKKINDA BİLGİ ALDI
YÜZDE 65 TASARRUF SAĞLANDI
Başkan Büyükkılıç, 16 ilçe belediye başkanı ve teşkilatlar ile dayanışma içerisinde hizmetlerin süreceğini söyledi
Başkan Palancıoğlu: “Bina yöneticilerinin bu hassas konuya daha önem vermeleri gerekmektedir”
Personelin ve toplumun eğitimine, bilgilendirilmesine ve bilinçlenmesine önem veren Melikgazi Belediyesi çalışanlara yönelik ilk yardım eğitimi düzenledi.
Personele sürekli hizmet içi eğitimler düzenlediklerini söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğümüz tarafından personele yönelik ilk yardım konulu eğitim programı düzenlendi. İnsanoğlunun olduğu her yerde ilk yardıma ihtiyaç duyulacaktır. Personelimize yönelik birçok konuda eğitim programları düzenliyor, alanlarında uzman ve deneyimli personelimizin farklı bakış açılarından, eğitmenlerden yararlanmasını, bilgilenmesini sağlamaya çalışıyoruz. İlkyardım eğitimi ile hangi olay ve vaka karşısında ne yapacağını bilen, soğukkanlı bir şekilde sağlık ekipleri gelinceye kadar durumu kontrol altına alabilen ilkyardımcılar yetiştiriyoruz. Alanında uzman kişiler tarafından verdiğimiz eğitimler ile bu müdahaleleri en iyi şekilde personelimize anlatıyoruz. Devam eden eğitimler ile kaliteli hizmet anlayışımızı her geçen gün daha ileri taşımaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
İlk Yardım Eğitimcisi Serkan Doğan temel ilkyardım eğitiminden sonra gerçekleştirilen teorik ve uygulamalı eğitimde başarılı olan personele sertifikalı ilkyardımcı belgesinin verileceğini kaydetti.