MELİKGAZİ BELEDİYE, ADIM ADIM 2.LİG’E İLERLİYOR

MELİKGAZİ BELEDİYE, ADIM ADIM 2.LİG’E İLERLİYOR

SİYAH-BEYAZLILAR, 14 MAÇTA SADECE 2 GALİBİYET ALDI

Voleybol 1.Ligi’nde mücadele eden Melikgazi Belediye, adım adım 2.Lig’e ilerliyor. Siyah-beyazlı ekip, 14 maçta sadece 2 galibiyet aldı ve ligin dibine çakıldı.

Voleybol 1.Lig A Grubu’nda mücadele eden Melikgazi Belediye, sezona yeni transferleri ile  play-off hedefi  başlamıştı. Siyah-beyazlı ekip, 14 hafta geride kalırken hedefinden çok uzak kaldı.

Melikgazi Voleybol, sezona Baş Antrenör Kadir Aydın ile başlayan ancak istenilen sonuçların alınamamasının ardından Aydın’ın yerine Şahin Kabul’ü getirmişti. Şahin Kabul’ün gelişi takımı hareketlendirse de istenilen sonuçlar yine alınamıyor. Temsilcimiz, son oynadığı Kocaeli karşılaşmasını da 3-1 kaybetti ve düşüşünü sürdürmeye devam etti. Normal sezonun tamamlanmasına 8 hafta kalırken siyah-beyazlı ekip, mağlubiyetlere devam etmesi durumunda yeni sezonda kendine 2.Lig’de yer bulacak. Temsilcimiz, geride kalan 14 haftada Halkbank ve Ziraat Bankası’nın alt yapı takımlarına karşı galibiyet aldı ve topladığı 8 puanla 11.sırada kaldı.

Melikgazi Belediye, 15.haftada Halkbank’a konuk olacak, 16.haftada ise Ziraat Bankkart’ı konuk edecek. Siyah-beyazlı ekip, bu iki karşılaşmadan galip ayrılarak nefes almak istese de ligde kalmak için daha fazla galibiyete alması gerekiyor.  

Haber: Şevket Tekin



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti